Luksuzni slatkiši

Da je Grejs Keli (Grace Kelly) kao ikona stila bila i ostala nadahnuće dizajnerima svedoči i nova kolekcija nakita, satova, skupocenih aksesoara i pribora za pisanje. Ovu prefinjenu kolekciju potpisuje brend Montblanc. Preporučeno za ljubitelje luksuznih sitnica.

407888 306033446114321 278776222173377 880319 655473821 n Modni zalogaji: Luksuzni nakit Grace Kelly i cipele Halle Berry

Stvoreno za ljubitelje skupocenosti

Pogled na novu kampanju

Već smo najavili saradnju poznatog modnog brenda H&M-a i Sofije Kopole (Sofia Coppola). Sada vam Sofiju predstavljamo u novoj reklamnoj kampanji za pomenuti brend. Zavirite u predpremijeru kampanje, dok ćete za uživanje u kolekciji morati da se strpite do marta kada će se modeli naći u prodaji i to, naravno, ne u Srbiji.

1327680170 2106 Modni zalogaji: Luksuzni nakit Grace Kelly i cipele Halle Berry

Nestrpljivo iščekujemo mart

Hali za Deichmann

Tamnoputa lepotica i dobitnica Oskara Hali Beri (Halle Berry) se upustila u dizajnerske vode i predstavila kolekciju cipela za brend Deichmann. Kolekcija pod naslovom “5th Avenue by Halle Berry” okarakterisana je kao seksi i ležerna. Za ovu nemačku modnu kuću Hali je snimila reklamnu kampanju u Berlinu.

f03870de picnik Modni zalogaji: Luksuzni nakit Grace Kelly i cipele Halle Berry

Popularna glumica je odskora i dizajnerka

Natalija u prolećnom cveću

Prolećnu kampanju modne kuće Stella McCartney krase cvetne fotografije i top-model Natalija Vodjanova (Natalia Vodianova). Za fotografije zaduženi su bili Mert i Markus (Mert & Marcus), a kreacije poznate dizajnerke su must have za sezonu pred nama. Zavirite u još jednu prolećnu reklamnu kampanju ove zime.

Natalia Vodianova Stella McCartney Spring Summer 2012 03 Modni zalogaji: Luksuzni nakit Grace Kelly i cipele Halle Berry

Svuda oko nas cveće


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments