Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Luksuzni slatkiši

Da je Grejs Keli (Grace Kelly) kao ikona stila bila i ostala nadahnuće dizajnerima svedoči i nova kolekcija nakita, satova, skupocenih aksesoara i pribora za pisanje. Ovu prefinjenu kolekciju potpisuje brend Montblanc. Preporučeno za ljubitelje luksuznih sitnica.

407888 306033446114321 278776222173377 880319 655473821 n Modni zalogaji: Luksuzni nakit Grace Kelly i cipele Halle Berry

Stvoreno za ljubitelje skupocenosti

Pogled na novu kampanju

Već smo najavili saradnju poznatog modnog brenda H&M-a i Sofije Kopole (Sofia Coppola). Sada vam Sofiju predstavljamo u novoj reklamnoj kampanji za pomenuti brend. Zavirite u predpremijeru kampanje, dok ćete za uživanje u kolekciji morati da se strpite do marta kada će se modeli naći u prodaji i to, naravno, ne u Srbiji.

1327680170 2106 Modni zalogaji: Luksuzni nakit Grace Kelly i cipele Halle Berry

Nestrpljivo iščekujemo mart

Hali za Deichmann

Tamnoputa lepotica i dobitnica Oskara Hali Beri (Halle Berry) se upustila u dizajnerske vode i predstavila kolekciju cipela za brend Deichmann. Kolekcija pod naslovom “5th Avenue by Halle Berry” okarakterisana je kao seksi i ležerna. Za ovu nemačku modnu kuću Hali je snimila reklamnu kampanju u Berlinu.

f03870de picnik Modni zalogaji: Luksuzni nakit Grace Kelly i cipele Halle Berry

Popularna glumica je odskora i dizajnerka

Natalija u prolećnom cveću

Prolećnu kampanju modne kuće Stella McCartney krase cvetne fotografije i top-model Natalija Vodjanova (Natalia Vodianova). Za fotografije zaduženi su bili Mert i Markus (Mert & Marcus), a kreacije poznate dizajnerke su must have za sezonu pred nama. Zavirite u još jednu prolećnu reklamnu kampanju ove zime.

Natalia Vodianova Stella McCartney Spring Summer 2012 03 Modni zalogaji: Luksuzni nakit Grace Kelly i cipele Halle Berry

Svuda oko nas cveće


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice