Nova muza modne kuće Miu Miu

Poznata modna kuća Miu Miu izabrala je novo zaštitno lice za prolećnu kampanju 2012. godine. Posredi je “Alisa iz zemlje čuda”, Mia Vasikovska (Mia Wasikowska), australijska filmska zvezda. Ovo će ujedno biti njena prva modna kampanja snimana u Londonu, decembra prošle godine. Pored garderobe, kolekciju upotpunjuju nakit i torbe.

Picnik collage11 Modni zalogaji: Mia, Miu Miu i Wu

Mia za Miu Miu

Meri Katrancu za Longchamp

Poznata po specifičnim printovima na kreacijama, Meri Katrancu (Mary Katrantzou) ostvariće saradnju sa Longchamp-om. U planu je rad na dizajnu dve torbe, a reč je o limitiranoj kolekciji inspirisanoj istočnjačkom, ali i zapadnjačkom modom. Njeni printovi su često bazirani na cvetovima i koralima. Nestrpljivo iščekujemo rezultate nove saradnje!

1112 Modni zalogaji: Mia, Miu Miu i Wu

Kolekcija za proleće/leto tekuće godine

Samo za naše momke

Na Nedelji mode u Milanu predstavljene su moderne jesenje kreacije sa potpisom brendova Ermenegildo Zegna, Dolce & Gabbana i Burberry. Tople boje su glavna karakteristika ovih kolekcija u kojima je svaka modna kuća zadržala lični pečat, pa tako Ermenegildo Zegna ostaje veran koži, Dolce & Gabbana fantastičnim ukrasima, a Burberry muževnom kroju.

a 560x375 Modni zalogaji: Mia, Miu Miu i Wu

Ermenegildo Zegna, Dolce & Gabbana i Burberry

Džejson Vu dizajnira sveće

Džejson Vu (Jason Wu) dizajnirao je mirišljave sveće u saradnji sa Laurom Slatkin (Laura Slatkin) i osnivačem Nest Candles. Sveće će se prodavati u salonima lepote po ceni od $48. Napravljene su u nekoliko mirisnih nota, između ostalih – od bele orhideje i kokosa. Od aprila pojaviće se u više od trista prodavnica, među kojima su Neiman Marcus i Bergdorf Goodman.

jason wu candle Modni zalogaji: Mia, Miu Miu i Wu

Mirišu na luksuz


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments