5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Specijalni modni dodatak

Kako to obično biva, nakon Nedelje mode modni magazini utrkuju se ko će na bolji i kreativniji način u svojim specijalnim izdanjima objediniti sve modne revije. Jedan od najčuvenijih modnih magazina, “Marie Claire”, odvažno je pristupio ovom zadatku i predstavio svoj specijalni modni dodatak aktuelnom broju. Pored štampanog, ljubiteljima mode dostupno je i online izdanje ove poslastice.

8448runway20cover2 Modni zalogaji: Modna Afrika i romantični H&M

Sve boje proleća

Nedelja mode u Johanesburgu

Početak marta 2012. godine obeležiće modni spektakl u Johanesburgu. Na Nedelji mode okupiće se najpoznatiji dizajneri, modeli, stilisti, šminkeri i frizeri sa ovog kontinenta, ali i iz čitavog sveta. Svoje kolekcije, pored već poznatih imena, predstaviće i mlada modna nada Afrike, koja preti da dostigne svetsku slavu.

afi jfw 004 Modni zalogaji: Modna Afrika i romantični H&M

Nedelja mode u Johanesburgu održaće se od 7. do 10. marta

Zavirite u bajku

O modnom projektu Sofije Kopole (Sofia Coppola) i brenda H&M već smo pisali. Sada pogledajte šta je proizvod ove saradnje i uživajte uz note Brajana Ferija (Bryan Ferry).

Kejt Bosvort i Vanesa Bruno

Atraktivna holivudska glumica Kejt Bosvort (Kate Bosworth) protagonistkinja je novog projekta dizajnerke Vanese Bruno (Vanessa Bruno), čiji je originalni naziv “Moonlight”. Jedan od razloga zbog kojih je Kejt angažovana jeste taj što se ova dama nalazi na listi najbolje obučenih poznatih ličnosti u protekloj godini po mišljenju mnogih modnih magazina.

Linda i ljubav

Naslovnicu magazina “Love” krasi fotografija top-modela Linde Evanđeliste (Linda Evangelista), koju je uradio tim Mert i Markus (Mert & Marcus). Fotografija je rađena za prolećno/letnje izdanje magazina, pod stilskom palicom Kejti Grand (Katie Grand).

lindacover Modni zalogaji: Modna Afrika i romantični H&M

Udahnite efektne nijanse


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice