Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Specijalni modni dodatak

Kako to obično biva, nakon Nedelje mode modni magazini utrkuju se ko će na bolji i kreativniji način u svojim specijalnim izdanjima objediniti sve modne revije. Jedan od najčuvenijih modnih magazina, “Marie Claire”, odvažno je pristupio ovom zadatku i predstavio svoj specijalni modni dodatak aktuelnom broju. Pored štampanog, ljubiteljima mode dostupno je i online izdanje ove poslastice.

8448runway20cover2 Modni zalogaji: Modna Afrika i romantični H&M

Sve boje proleća

Nedelja mode u Johanesburgu

Početak marta 2012. godine obeležiće modni spektakl u Johanesburgu. Na Nedelji mode okupiće se najpoznatiji dizajneri, modeli, stilisti, šminkeri i frizeri sa ovog kontinenta, ali i iz čitavog sveta. Svoje kolekcije, pored već poznatih imena, predstaviće i mlada modna nada Afrike, koja preti da dostigne svetsku slavu.

afi jfw 004 Modni zalogaji: Modna Afrika i romantični H&M

Nedelja mode u Johanesburgu održaće se od 7. do 10. marta

Zavirite u bajku

O modnom projektu Sofije Kopole (Sofia Coppola) i brenda H&M već smo pisali. Sada pogledajte šta je proizvod ove saradnje i uživajte uz note Brajana Ferija (Bryan Ferry).

Kejt Bosvort i Vanesa Bruno

Atraktivna holivudska glumica Kejt Bosvort (Kate Bosworth) protagonistkinja je novog projekta dizajnerke Vanese Bruno (Vanessa Bruno), čiji je originalni naziv “Moonlight”. Jedan od razloga zbog kojih je Kejt angažovana jeste taj što se ova dama nalazi na listi najbolje obučenih poznatih ličnosti u protekloj godini po mišljenju mnogih modnih magazina.

Linda i ljubav

Naslovnicu magazina “Love” krasi fotografija top-modela Linde Evanđeliste (Linda Evangelista), koju je uradio tim Mert i Markus (Mert & Marcus). Fotografija je rađena za prolećno/letnje izdanje magazina, pod stilskom palicom Kejti Grand (Katie Grand).

lindacover Modni zalogaji: Modna Afrika i romantični H&M

Udahnite efektne nijanse


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice