Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Ana Delo Ruso i H&M

Ana Delo Ruso (Anna Dello Russo) dizajnira za H&M! Urednica japanskog izdanja magazina “Vogue” za poznati brend dizajnirala je modne dodatke i poneke dobre cipele. Kaže da je veoma ponosna što je prvi modni urednik sa kojim se H&M odvažio da sarađuje. Odabrala je da kreira modne dodatke jer ih, kako kaže, skuplja, naročito ako su svetlucavi i puni šljokica. Možete zaviriti u kolekciju ovde ili čuti šta Ana ima da kaže o kolekciji. Željno čekamo modnu saradnju godine!!!

Školjka zlata vredna

Sigurni smo da znate da su pravi biseri veoma retki i skupi. No, da li ste znale da jedna određena školjka košta čak 48,000 dolara? Naravno, u pitanju je nova torba kuće Chanel, pod nazivom Shell. Neki se pitaju šta raditi s njom i da li se sprema nova najezda sirena, dok mi kažemo da već vidimo novu ikonu među torbama, rame uz rame sa Birkin i Kelly kuće Hermès. Ipak, ova torba je zaista neprikladna za dnevne varijante, pa se pitamo koliko će se dama usuditi da istu ponese na crvenom tepihu?

Slika 17 Modni zalogaji: Modna saradnja godine

Torba postoji u dve verzije - sa i bez bisera

“Vogue” – za zdravu modu

Modna Biblija i njeno uredništvo iz devetnaest zemalja odlučili su da naprave veliki korak kada su u pitanju izgled i zdravlje manekenki sa kojima rade. Naime, sve urednice su se dogovorile da će obustaviti saradnju sa manekenkama koje imaju ispod šesnaest godina, što je do sada bila uobičajena stvar. Takođe, radiće na promociji zdravijeg izgleda i oblika tela, što je izuzetno neuobičajeno za svet mode. Dok čekamo da vidimo kako će Ana Vintur (Anna Wintour) da prihvati normalne devojke, manifest i njegovi prvi rezultati biće vidljivi u britanskom junskom broju magazina.

Slika 26 Modni zalogaji: Modna saradnja godine

Bravo, devojke

Lažni Primark? Zaista?

Pomislio bi čovek da je nekako logično praviti kopije brendova visoke mode, pošto imamo na umu da je cena njihovih proizvoda ponekad vrlo bliska godišnjem budžetu Srbije. Ono što je teško razumeti jeste pravljenje kopija brendova koji sve i kad bi hteli, ne mogu biti jeftiniji. Tako je, na primer, objavljeno da u samozvanoj novoj prestonici luksuza, Dubaiju, postoji lažna prodavnica brenda Primark! Za one koji ne znaju, Primark je irski brend koji prodaje izuzetno jeftine stvari (verujte mi, imam njihove patike od dve funte – i dalje traju!). Zašto, zaboga, zašto? Jedva čekamo da vidimo kakve će ih pravne posledice snaći!

Slika 36 Modni zalogaji: Modna saradnja godine

Primark - mesto gde su naočare za sunce jeftinije od hleba

Naomi kao sudija!

Da, dobro ste pročitali. Znamo da smo navikli da slavnu manekenku, osim na reklamama i revijama, viđamo i na optuženičkoj klupi, ali čini se da je spremna da preuzme novu ulogu. Naime, Naomi (Naomi Campbell) će se pojaviti kao jedna od troje slavnih sudija (imena ostalih još nisu poznata) u novom američkom rijaliti programu posvećenom modi i modelima. Ime emisije je “The Face”, a pobednica će na kraju dobiti ugovor sa jednim američkim “velikim nacionalnim brendom” koji takođe još uvek nije otkriven.

Nadamo se samo da Naomi nikoga neće pretući tokom emitovanja.

Slika 46 Modni zalogaji: Modna saradnja godine

Sad je nasmejana, ali nikad se ne zna


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice