Najbolja naslovnica

Godinu za nama obeležile su mnoge popularne naslovnice modnih magazina, a među “najmoćnijim” našle su se: majsko izdanje “Vogue Paris” sa prelepom Kejt Mos (Kate Moss), italijanski “Vogue” sa Soskiom de Brau (Saskia de Brauw), a pobedu je odnela naslovnica “Pop Magazine”-a izdanje za jesen/zimu koju je krasila Freja Beha Eričsen (Freja Beha Erichsen).

frejapopcovermarina 700x912 Modni zalogaji: Najbolje od najboljeg

Modna diva Freja Beha

Najbolji editorijal

Prošla godina je bila uspešna i na polju modnih editorijala. U užem izboru su se našli: “Perfection In Couture”, “The Power of Glamour”, a ubedljivu pobedu odnosi “Psychedelic Cowgirl” magazina “Interview”, čije fotografije potpisuje Kreg Mekdin (Craig McDean).

cowgirl 700x463 Modni zalogaji: Najbolje od najboljeg

Moć boja

Najbolji muški model

Možda je baš ovo i najinteresantniji izbor. Portal Models.com odlučio je da pobedu odnese Andrej Pejić, a konkurenciju su činili i Batist Đijabikoni (Baptiste Giabiconi), Dejvid Gendi (David Gandy) i Noa Mils (Noah Mills).

71170 800w 1 Modni zalogaji: Najbolje od najboljeg

I, naravno, Andrej Pejić

Najbolji ženski model

Dame su zasenile modne piste i naslovnice popularnih modnih magazina. Najbolja od najboljih je Soskia de Brau (Saskia de Brauw), a pratile su je Sui Hi (Sui He), Kendis Svonepul (Candice Swanepoel) i Džoan Smols (Joan Smalls).

70462 800w 700x910 Modni zalogaji: Najbolje od najboljeg

Soskija osvaja modni svet

Najbolja reklamna kampanja

Reklamna kampanja za proleće/leto 2011. brenda Prada prva je među deset popularnih koje su obeležile modnu 2011. godinu. Na listi najboljih pojavile su se Givenchy F/W, Bottega Veneta S/S i Chloé F/W.

homejpg 700x437 Modni zalogaji: Najbolje od najboljeg

Prada, Prada, Prada...


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments