Ema Votson, novo lice za Lancôme

U jednim od prošlih Modnih zalogaja predstavili smo vam skice za ovu kampanju koje su procurele na internet, a sada imamo gotov proizvod. Mlada glumica nas zavodljivo gleda sa postera nove reklamne kampanje za make-up kolekciju brenda Lancôme. Ovo je nova kolekcija ruževa za usne i lakova za nokte, a biće dostupna širom sveta sredinom februara. Kolekcija se naziva “Rouge in Love and Vernis in Love”.

slideshow Modni zalogaji: Neobjavljene fotografije Herba Rica i Miu Miu torbice

Senzualna i zavodljiva: Ema Votson za Lancôme

Miu Miu torbice inspirisane prošlim vremenima

Nova kolekcija torbica brenda Miu Miu za proleće/leto 2012. inspirisana je vintidž-stilom. Torbice su izrađene od kože i satena, ukrašene narodnim i cvetnim motivima, dok su ručke od kože. Ove slatke i ženstvene torbice dolaze u hit bojama za narednu sezonu, a ukoliko želite da imate jednu ovakvu Miu Miu torbicu moraćete izdvojiti između 800 i 1,200 evra.

druga Modni zalogaji: Neobjavljene fotografije Herba Rica i Miu Miu torbice

Miu Miu kolekcija torbica za proleće/leto 2012.

Neobjavljene slike Herba Rica

Herb Ric (Herb Ritts), fotograf koji je dostigao slavu osamdesetih i devedesetih, bio je poznat po crno-belim fotografijama i jer je ljude slikao tako da izgledaju kao klasične skulpture. Neke njegove neobjavljene slike, među kojima su i slike Karla Lagerfelda (Karl Lagerfeld), Džonija Depa (Johnny Depp), Dejvida Bouvija (David Bowie), mlade Naomi Kembel (Naomi Campbell) i Sindi Kraford (Cindy Crawford) – konačno su ugledale svetlost dana.

Picture 92 Modni zalogaji: Neobjavljene fotografije Herba Rica i Miu Miu torbice

Neobjavljena slika Karla Lagerfelda

Izvor slika: nowness.com

Nova naslovnica sa Dakotom Fening

Muza Marka Džejkobsa (Marc Jacobs), Dakota Fening (Dakota Fanning), krasi britansko izdanje magazina “Elle”. U haljini iz Louis Vuitton-ove prolećne kolekcije za 2012. i sa crvenim usnama, Dakota izgleda zanosno. Nije samo ona u centru pažnje, već i njena mlađa sestra, El Fening (Elle Fanning), koja je na naslovnoj strani februarskog izdanja “Teen Vogue”-a.

gdgdg Modni zalogaji: Neobjavljene fotografije Herba Rica i Miu Miu torbice

Mlada glumica osvaja modni svet


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments