Današnje modne vijesti posvetit ćemo nedelji mode u Njujorku, koja se upravo završava. Udobno se smjestite u prve redove.

Tko je sve došao?

Praktički svatko tko išta znači u Holivudu i modnom svijetu. Iz prvih redova revije su pratile Džesika Alba (Jessica Alba), Koko Roša (Coco Rocha), Ešli Grin (Ashley Green), Nina Dobrev (Nina Dobrev), Lejton Mister (Leighton Meester), Blejk Lajvli (Blake Lively) i mnoge druge svjetske it djevojke.

Picnik collage15 Modni zalogaji: Njujork ponovo u centru modnih događanja

Trendseterice u prvim redovima

…Sa Anom Vintur sjedi…

Ni manje ni više nego Dejvid Bekam (David Beckham). Iz prvog reda pratili su zajedno reviju Dejvidove supruge Viktorije (Victoria Beckham). Inače, jednu torbu iz kolekcije Viki je nazvala Harper, po svojoj kćeri.

wintour and beckham 20120215 1383381749 Modni zalogaji: Njujork ponovo u centru modnih događanja

Da ih ne pratimo redovno, već bismo pomislili da je riječ o novoj aferi

Povratak rajfova

Rajf, odnosno popularni headband, vratio se u modu, i to na velika vrata na revijama modnih kuća Oscar de la Renta i Carolina Herrera. Možda ćemo rajf sada ponovno vidjeti i na Lejton Mister u seriji “Gossip Girl”.

headbands 20120215 1983802429 Modni zalogaji: Njujork ponovo u centru modnih događanja

Frizer Orlando Pita vraća rajf u modni svijet

Neki su promašili, drugi su oduševili

Analize predstavljenih kolekcija za jesen/zimu preplavile su modne forume. Tako su kao najveća razočarenja istaknute revije dizajnera Marka Džejkobsa (Marc Jacobs) i Zeka Pozena (Zac Posen). Najviše ovacija pokupile su kreacije Vire Veng (Vera Wang).

NYFW Fall 2012 Misses Part 3 Modni zalogaji: Njujork ponovo u centru modnih događanja

Posen, Jacobs i Rodarte nažalost su promašili


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments