Saradnja repera i modnog dizajnera?

Jedan od vodećih modnih dizajnera, Oskar de la Renta (Oscar de la Renta), udružio se sa poznatim reperom Dr Dreom (Dr. Dre), te su zajedno napravili kolekciju krznenih slušalica. Ono što je, zapravo, interesantno jeste da slušalice imaju dve namene – greju uši, a ujedno služe i za slušanje muzike. Ovo zadovoljstvo, međutim, neće biti svima dostupno jer slušalice “Dubbed Beats by Oscar” koštaju $695!

headphones2 Modni zalogaji: Nove kolekcije, modeli i saradnje

Slušalice dvostruke namene - uživajte u muzici, ugrejte se i budite primećeni!

Modni rat se nastavlja!

Dizajner Kristijan Lubuten (Christian Louboutin), poznat kao guru za ženske cipele, i francuska modna kuća Yves Saint Laurent nastavljaju rat oko cipela! Naime, još u aprilu 2010. godine, Lubuten je tužio svog suparnika zbog “krađe” i upotrebe crvene boje na đonovima svojih cipela, a nedavno su iz Yves Saint Laurent odgovorili uputivši pismo američkom sudu u kojem je izričito zatraženo da se optužba odbaci, kao i da se dozvoli sloboda inovacije. “Žena koja kupuje crvene cipele čini to iz specifičnog razloga. Crvene cipele za nju imaju osobit značaj, koji ne može biti nadomešten, ili barem upoređen, s parom cipela bilo koje druge boje. S obzirom na značajnu kreativnost unesenu u modni dizajn i njegovu konzumaciju, sud ne bi trebalo da dozvoli da jedan konkurent monopolizuje određeni segment modnog tržišta” – piše u pismu. Šta će se dalje desiti, ostaje nam da vidimo…

134065 980 Modni zalogaji: Nove kolekcije, modeli i saradnje

Cipele koje su zaista vredne borbe

Dejvid Bekam za H&M

Poznati fudbaler Dejvid Bekam (David Beckham), sa svojim timom, učestvovao je u dizajniranju veša robne marke H&M, koja bi trebalo da se pojavi u prodaji već od februara. Kolekcija “Bodywear” predstavlja devet stilova donjeg veša za muškarce. Cilj ove kolekcije jeste da muškarcima postavi nove standarde, a akcenat je stavljen na oblik, udobnost i dizajn. Ova interesantna kolekcija biće u prodaji u 1,800 prodavnica ovog popularnog brenda odeće!

David Beckham para HM linea Bodywear ropa interior en STILO HOMBRE Modni zalogaji: Nove kolekcije, modeli i saradnje

Bekam u ulozi modela...

pic.aspx  Modni zalogaji: Nove kolekcije, modeli i saradnje

... koja mu odlično "paše"

Sve mi boje lepo stoje

Svetski poznat brend Kenzo izbacio je kolekciju modnih dodataka za sezonu proleće/leto 2012. godine. Kolekcija je mladalačka, urbana i veselih boja, te bi se kao takva dopala svakome. Zanimljiv dizajn i jarke boje jesu ono što na proleće možemo očekivati od poznatih dizajnera ovog brenda.

Kenzo Spring Summer 2011 Accessories 03 Modni zalogaji: Nove kolekcije, modeli i saradnje

Budimo šik na proleće, poručuje Kenzo

kenzo spring summer 2011 handbags 3 Modni zalogaji: Nove kolekcije, modeli i saradnje

Smelo i otkačeno


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments