Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Vintidž nakit i stvari na prodaju

Već smo pisali o dizajnerki Elzi Skjapareli (Elsa Schiaparelli), koja je bila najveća modna suparnica Koko Šanel (Coco Chanel). Danas je spominjemo u “Modnim zalogajima” jer će jedan sajt koji prodaje vintidž stvari organizovati prodaju nakita koji je ona dizajnirala u periodu između tridesetih i pedesetih godina prošlog veka. Najjeftiniji je broš od $350, dok ogledalce u obliku telefona sa kružnim brojčanikom, koje je dizajnirala sa Dalijem (Salvador Dalí), vredi najmanje $50,000.

1 Modni zalogaji: Nove naslovnice i nakit Elsa Schiaparelli

Svi će imati priliku da kupe ovaj jedinstveni nakit

Reklama za lakove Chanel

Kada je Piter Filips (Peter Philips), kreativni direktor šminke Chanel, želeo da predstavi novu kolekciju lakova na filmu, pozvao je Rut Hogben (Ruth Hogben), englesku režiserku koja je poznata po saradnji sa brendovima kao što su Gareth Pugh i Louis Vuitton. Na kraju je nastao klip u kome manekenka Saskia de Brauv (Saskia de Brauw) koristi znakovni jezik kako bi izrekla neke od najpopularnijih citata Koko Šanel, a u isto vreme se na njenim noktima smenjuju šik lakovi iz nove kolekcije.

mf1 Modni zalogaji: Nove naslovnice i nakit Elsa Schiaparelli

Nova reklamna kampanja

Olivija Palermo za Rochas

Prirodni osećaj za stil i elegantnost doneo je Oliviji Palermo (Olivia Palermo) kozmetički ugovor sa brendom Rochas. Objektiv Kamile Akrans (Camilla Akrans) zabeležio je osmeh Olivije u reklamnoj kampanji za koju se brend nada da će prodati njihov novi parfem pod nazivom “Les Cascades de Rochas”.

21 Modni zalogaji: Nove naslovnice i nakit Elsa Schiaparelli

Da li će Olivija pridobiti kupce?

Nove naslovnice za jun

I dok u nestrpljenju čekamo i ostala izdanja “Vogue”-a da izbace junske naslovnice, već sada imamo priliku da bacimo pogled na “Vogue Australia” i “Vogue Japan”. Kanađanka Darija Verbovi (Daria Werbowy) krasi australijsko izdanje u brendu Balmain ispred objektiva Danijela Džeksona (Daniel Jackson). S druge strane, imamo plavokosu lepoticu Kendis Svonepul (Candice Swanepoel), koja šljašti na naslovnici japanskog izdanja u haljini brenda Gucci iz nove kolekcije. Koja vam se naslovna strana više dopada?

3 Modni zalogaji: Nove naslovnice i nakit Elsa Schiaparelli

Darija Verbovi i Kendis Svonepul na naslovnim stranama


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Editors choice