Nove manekenske uzdanice!

Kaia (Kaia Gerber), ćerka nekadašnjeg top modela Sindi Kraford (Cindy Crawford) izabrana je za novo lice dečije kampanje modne kuće Versace. Majka buduće manekenke kaže da je zadovoljna kako je sve proteklo, a sa ćerkom je veoma uživala na snimanju, posebno što izuzetno poštuje rad ove modne kuće, kao i same Donatele Versaće (Donatella Versace). A ovu desetogodišnju devojčicu, kako stvari stoje, očekuje blistava manekenska karijera!

1mz Modni zalogaji: Novi modeli i nove kampanje

Mlada Kaia u ulozi manekenke

Džon Kortaharena za prolećni Cavalli!

Španski model i glumac Džon Kortaharena (Jon Kortajarena) odabran je za lice nove kampanje za sezonu proleće/leto 2012. italijanske kuće Roberto Cavalli. Odelo u nijansi tamnoljubičaste savršeno stoji mladom Džonu, koga smo često imali prilike da vidimo na bilbordima u sezonama koje su za nama.

4mz Modni zalogaji: Novi modeli i nove kampanje

Španska krv i italijanski kroj

Igrajući Longchamp!

Koko Roča (Coco Rocha) i Lisa Vinkler (Liisa Winkler) zvezde su nove kampanje modne kuće Longchamp! Na ulicama Menhetna, njih dve igraju obučene u nove komade ovog brenda sa kućnim ljubimcem i koračaju veselo kroz betonsku džunglu. Je l’ i vi jedva čekate leto?

3zal Modni zalogaji: Novi modeli i nove kampanje

Modeli plešu na ulici u novoj kampanji

Kuća Alexander McQueen sa novim vestima!

Dok se brendovi Versace i Jason Wu opredeljuju za saradnje sa drugim brendovima zarad jeftinijih kolekcija, brend pokojnog dizajnera Mekvina (McQueen) odlučio se da svoje kreativne ideje usmeri na luksuznu mušku kolekciju. Kuća je, naime, odlučila da se pored svoje postojeće ready-to-wear kolekcije za muškarce udruži i sa prestižnom krojačkom kompanijom Huntsman i stvori Alexander McQueen by Huntsman servis, stvarajući komade koji će se prodavati po cenama od nekoliko hiljada funti. Uspeh, sigurni smo, neće izostati!

3mz2 Modni zalogaji: Novi modeli i nove kampanje

Brend koji osvaja sva tržišta


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments