Indijski Fashion Week stiže!

Da, dobro ste pročitali – Indija dobija svoju Nedelju mode! Ova nedelja trajaće samo tri dana i održaće se u Džajpuru, u Radžastanu. Što se dizajnera tiče, u pitanju su uglavnom imena sa indijske modne scene, koja je, kako organizatori kažu, još uvek nerazvijena, ali sa potencijalom da se dalje razvija. Nedelja mode trajaće od 24. do 26. maja, a održaće se u luksuznom hotelu “Meriot”. Ovu modnu egzotiku ćemo svakako ispratiti!

Slika 142 Modni zalogaji: Polni organi kao novi modni trend

Luksuz na indijski način

Viktorija otvara prodavnicu

Naša omiljena Spajsica, žena fudbalera, a od skoro i dizajnerka, Viktorija Bekam (Victoria Beckham), planira da ljubitelje svog modnog rada obraduje na više načina. Njeni najnoviji i najvažniji poslovni planovi obuhvataju ulazak na tržište interneta, čime će biti obradovani svi oni koji kupovinu obavljaju online. Drugi, važniji plan, jeste otvaranje prodavnice sa njenim kolekcijama. Svaki ozbiljan dizajner mora da ima sopstvenu radnju, pa ovaj njen potez zdušno podržavamo. Iako se mislilo da će radnja biti u Njujorku, Viktorija nije zaboravila svoje korene, pa će je verovatno ipak otvoriti prvo u Londonu.

Slika 236 Modni zalogaji: Polni organi kao novi modni trend

A kad ćeš nas ovde da obraduješ, ženo?

A za Kejt – još jedna naslovnica!

Kejt (Kate Moss) izgleda ne zna ni za godine ni za zalazak karijere. Ova sjajna žena i dalje je i više nego aktivna u svom poslu, tako da bi joj i mnogo mlađe koleginice pozavidele. Ovoga puta, našla se na naslovnoj strani julskog broja magazina “Harper’s Bazaar”. Letnji editorijal nije zaobišao fotke u kupaćem kostimu, ali su prisutne i haljine koje pokrivaju, kao i bunde i kaputi. Fotograf je i ovoga puta bio Teri Ričardson (Terry Richardson), a dvadeset strana editorijala i naslovnica slikani su na Jamajci.

Slika 334 Modni zalogaji: Polni organi kao novi modni trend

Nadamo se da je Kejt odolela čarima Jamajke

Karlove mudrosti u sto tomova

Nakon sjajne revije u Versaju, Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld) je proveo dosta vremena sa predstavnicima sedme sile. Kao i obično, nije mogao da se kontroliše, pa su novinari dobili nekoliko novih izjava koje možemo pridružiti enciklopediji njegovih citata. Naime, Karl je komentarisao razne teme, od sopstvenog mozga, preko modnih izložbi u muzejima, do pokreta “Mi smo 99%” za koji je rekao: “Možda 99% ljudi ne može da kupi našu odeću, ali mogu da kupe karmin i parfem”. Ja kažem – neka si im rekao! Ostale Karlove bisere pročitajte ovde.

Slika 428 Modni zalogaji: Polni organi kao novi modni trend

Još malo pa će prevazići filozofe

Nova vrsta printa!

Ponekad čovek pomisli da je modni svet jedna velika ludnica koja se ponavlja i da je nemoguće smisliti nešto sasvim novo i dovoljno provokativno da uzdrma svet koji nema stida.
E pa, ponovo su dokazali da grešimo! Izmišljena je nova vrsta printa, u skladu sa tekućom šarenom, cvetnom, napadnom sezonom. U pitanju je penis print! Penis, kao muški polni organ. Pantalone sa ovim neodoljivim, revolucionarnim printom mogu se naći u “običnoj”, mat varijanti i sa svetlucavim ivicama, ako vam mat penisi na nogama nisu dovoljno upečatljivi. Cena? Nećete verovati – od 150 dolara naviše!

Slika 524 Modni zalogaji: Polni organi kao novi modni trend

Politička korektnost na delu - organi svih boja, veličina i rasa


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments