Cipele u centru pažnje

Već su ih prošetale pevačice Ašanti (Ashanti) i Kejti Peri (Katy Perry), a nova vlasnica Christian Louboutin “Sex” cipela je i manekenka Kejt Apton (Kate Upton). Ove cipele ne prestaju privlačiti pažnju javnosti, a caka je u tome što se reč “sex”, ispisana Swarowski kristalima, lepo vidi tek kada su noge onome ko ih nosi jedne do druge. Ali, i modna kuća Prada ima svoga “konja za trku”. Isto kao i cipele Louboutin, i “Smoking Lips” cipele Prada naišle su na podeljena mišljenja među trendseterima. Dok su za neke oba modela zanimljiva i drugačija, za ostale su samo odraz neukusa i kiča.

112 Modni zalogaji: Poslastice, nova nada modelinga i cipele

Zanimljivo i moderno ili neukusno?

Vivijen Vestvud i čokoladne poslastice za Uskrs

Poznata dizajnerka, Vivijen Vestvud (Viviene Westwood), odlučila je da ljubiteljima lepog i ukusnog priredi jednu pravu poslasticu sa svojim potpisom. Ona se udružila sa britanskom prodavnicom luksuzne hrane “Fortnum & Mason” i kreirala čokoladna uskršnja jaja ispunjena raznim finim filovima. Svet mode i čokolade se ne prepliće često, ali kada dođe do saradnje – rezultati su uvek ukusni.

213 Modni zalogaji: Poslastice, nova nada modelinga i cipele

Luksuzne poslastice u modernom pakovanju

Kira Najtli za “Interview”

Engleska glumica Kira Najtli (Keira Knightley) fotografisala se za naslovnu stranu aprilskog izdanja magazina “Interview”. Kira izgleda žestoko i moderno sa crvenim karminom i razbarušenom kosom, a naslovnu stranu je uradio već poznati dvojac fotografa – Mert i Markus (Mert & Marcus).

36 Modni zalogaji: Poslastice, nova nada modelinga i cipele

Kira na naslovnoj strani magazina “Interview"

Završeno takmičenje “Supermodel of the World”

Jedna od vodećih modnih agencija – “Ford”, izabrala je Argentinku Sofiju Pol (Sofia Paul) za supermodela 2011. godine. Ova agencija je nove nade modelinga tražila u preko 20 zemalja širom sveta, a druge dve finalistkinje dolaze iz Australije i Indije. Sofiju sada očekuje ono za šta se bori mnoštvo manekenki u nastajanju – potpisivanje ugovora sa “Ford”-om i prvi modni angažmani.

45 Modni zalogaji: Poslastice, nova nada modelinga i cipele

Hoće li Sofija biti novo lice sa naslovnice?


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments