Nina Ricci osvojila Pariz

Na Nedelji mode u Parizu poznata modna kuća Nina Ricci predstavila je svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2012/13. godine. Crna boja dominira u čitavoj kolekciji, koja je okarakterisana kao elegantna i vintidž. Svileni materijali, klasični blejzeri, elegantne pantalone i krzno kao detalj samo su neki od elemenata ove kolekcije.

11116 00005ca2d 9296 orh750w480 nina aw12 18 Modni zalogaji: Prada i mračne strane mode

Elegancija kao imperativ

Torba “piramida”

Modna kuća Prada za ljubitelje aksesoara spremila je pravu modnu poslasticu – torbu “piramida”. Napravljena je od kože i predstavlja moderan komad za sve dame koje drže do elegantnog i glamuroznog izgleda. Ovaj aksesoar napravljen je u limitiranoj kolekciji i uskoro će biti dostupan u ulici Bond, gde se nalazi prodavnica ove modne kuće.

Untitled 12 Modni zalogaji: Prada i mračne strane mode

Koja dama je ne bi poželela u svojoj kolekciji torbi?

“Srećna” naslovnica

Holivudska glumica, Rejčel Bilson (Rachel Bilson) našla se na naslovnici aprilskog izdanja magazina “Lucky”. U intervjuu za ovaj magazin, Rejčel je govorila o modi, omiljenim bojama, stilu i privatnom životu. Fotografiju sa naslovnice i čitavog editorijala uradio je modni fotograf Ruven Afanador (Ruven Afanador). Na snimanju, tridesetogodišnja glumica nosila je kreacije modnih kuća: Vera Wang, Yves Saint Laurent i Chanel.

rachelbilsonluckymagazine3 2 thumb Modni zalogaji: Prada i mračne strane mode

Aprilska naslovnica

“Mračne” strane mode

Poznata dizajnerka Nikol Fari (Nicole Farhi), u intervjuu za britanski “Telegraph”, “otkrila” je neke od tajni modne scene, poput te da se poznate ličnosti na modnim revijama ne nalaze u prvim redovima samo zbog toga što su ljubitelji mode već i zbog toga što su za to plaćene. Neki modni agenti ovim povodom izdvajaju više hiljada funti za poznate ličnosti. “Mnogi će me mrzeti zbog ovog što sam rekla, ali to je istina” – izjavila je Nikol.

Nicole+Farhi+LFW+Spring+Summer+2009+Runway+RBnu9p2BYXYl Modni zalogaji: Prada i mračne strane mode

Nikol je otkrila da u modi i nije sve tako sjajno


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments