Torbice DVF za leto

Moderne, pastelnih i jarkih boja, torbe Diane von Furstenberg za leto oduševljavaju nas. Kolekcija sadrži velike torbe, različite modele torbi na preklop, kao i ruksake. Dizajnerka je bila inspirisana optimizmom, trendovima šezdesetih godina i elementima afričke kulture. Nebitno da li ćete se odlučiti za torbu na preklop za večernju varijantu ili veliku torbu za dnevnu, brend Diane Von Furstenberg pobrinuo se da i ovog leta budemo šik.

158 Modni zalogaji: Pravljenje legendarne crne jaknice Chanel

Elegantno, moderno i urbano – kolekcija torbi DVF

Kako se pravi crna jakna Chanel?

Otkada je Koko Šanel (Coco Chanel) dizajnirala ovu jaknu pedesetih godina, ona je postala neizostavan komad odeće svake kolekcije ovog brenda. Ako ste se ikada zapitali kako se pravi ova legenda među jaknicama, sada ćete konačno to i videti. Proces pravljenja ove jakne od tvida zahteva puno ljudi i još više pažnje – posvećenje i najsitnijim detaljima. Nije ni čudo što je u pripremi knjiga posvećena samo njoj. Ovaj kratki klip prikazuje nam svaki deo tog procesa, od Karlove (Karl Lagerfeld) skice, pa do konačnog luksuznog proizvoda.

“Vogue Paris” voli Daucen Krous

Lepota Daucen Krous (Doutzen Kroes) baš i nije uspela da dođe do izražaja na naslovnoj strani aprilskog izdanja magazina “Vogue”. Oči su nam prikovane za njen stajling za koji je zaslužna modna kuća Givenchy, iz čije je nove prolećne kolekcije ovaj metalik outfit. Takođe, ne možemo da ne primetimo da nas koncept ove naslovne strane podseća na naslovnu stranu magazina “Harper’s Bazaar” sa Džordžijom Mej Džeger (Georgia May Jagger).

249 Modni zalogaji: Pravljenje legendarne crne jaknice Chanel

Prva naslovna strana “Vogue”-a ove godine za Daucen

Arizona Mjuz postaje devojka Estée Lauder

Izgleda da će se manekenka Arizona Mjuz (Arizona Muse) pridružiti koleginicama Konstans Jablonski (Constance Jablonski), Džoan Smols (Joan Smalls) i Liu Ven (劉雯, Liú Wén), te postati novo zaštitno lice kozmetičkog brenda Estée Lauder. Upravo je ona izabrana za sledeće zaštitno lice, jer zaista predstavlja pravu modernu ženu Estée Lauder – plemenitu i elegantnu.

345 Modni zalogaji: Pravljenje legendarne crne jaknice Chanel

Ovo je Arizonin prvi ugovor sa velikim kozmetičkim brendom


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments