Mirandini slatki poroci

Prelijepa Miranda Ker (Miranda Kerr) za novi broj magazina “Haute Muse” govori o svojim prehrambenim navikama. Iako zbog karijere mora biti podvrgnuta najstrožem režimu prehrane, tu i tamo Viktorijin anđel s tijelom boginje, podlegne slatkim napastima, a najdraži su joj, kako je priznala u iskrenom intervjuu, prženi krumpirići i tamna čokolada. Mlada mama se bavi jogom, pilatesom i jede zdravo.

170 Modni zalogaji: Prelepe manekenke nižu uspehe

Ni ona ne može odoljeti brzoj hrani

Nataša Poli za L’oreal

Bilo je pitanje vremena kada ćemo ovu manekenku prelijepog lica vidjeti kao zaštitno lice kozmetičke kuće L’oreal. Konačno je došao i taj trenutak, a Nataša ne krije zadovoljstvo. “Bavim se modelingom već deset godina i puno sam radila da bih ovo postigla. Ostvario mi se san. Konačno i ja mogu poslati poruku ženama diljem svijeta – Vi vrijedite, mi vrijedimo!”, izjavila je manekenka vidno uzbuđena oko svog novog poslovnog poduhvata.

264 Modni zalogaji: Prelepe manekenke nižu uspehe

Nakon Barbare Palvin, dolazi i Nataša

Naslovnica koja nam se ne sviđa

I dok smo nedavno hvalili sjajnu naslovnicu magazina “W” s Kejt Mos (Kate Moss), ne možemo isto reći za najnovije izdanje japanskog “Vogue”-a. Kejt nosi haljinu Louis Vuitton kolekcije proljeće/ljeto 2012. Čini nam se da se grafički urednici, kao i cijeli tim, nisu baš potrudili da ova naslovnica s Kejt Mos uđe među najzapaženije.

356 Modni zalogaji: Prelepe manekenke nižu uspehe

Loša rasvjeta?

Naslovnice koje nam se sviđaju

Nakon šljokičastog korzeta kojega su na naslovnicama magazina “Vogue” i “Marie Claire” nosile Bjanka Balti, Karolina Kurkova i Eva Mendez (Eva Mendes), još jedan komplet, ovoga puta u cvjetnom aranžmanu, modne kuće Dolce & Gabbana ne silazi sa naslovnica. Nose ga Karli Klos (Karlie Kloss) i Konstans Jablonski (Constance Jablonski).

Picnik collage16 Modni zalogaji: Prelepe manekenke nižu uspehe

Dolce & Gabbana vlada naslovnicama


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments