Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Kristina na naslovnici!

Kristina Agilera (Christina Aguilera) našla se na naslovnici februarskog izdanja magazina “Marie Claire”. Fotke su sjajne, no Kristina se već nekoliko meseci bori sa kritikama medija na račun njene težine. Ipak, za magazin kaže da je sve to ne dotiče i da je zadovoljna svojim telom. Imajući u vidu da joj je sin zdrav i lep, a njen dečko zadovoljan njom, ova svetska zvezda nema razloga za sekiraciju. Svaka čast!

Slika 115 Modni zalogaji: Princeze, skandal majstori i striptizete

Kristina, navali na slatkiše!

Agnes kao striptizeta?

Agnes Dejn (Agyness Deyn), jedna od najlepših manekenki na svetu, oprobala se i u glumačkim vodama. Naime, pojavljuje se u filmu “Pusher”, kao striptizeta Flo. Film bi trebalo da izađe u maju ove godine, a u međuvremenu Agnes će nastupiti i u pozorišnoj predstavi u Londonu. Nama je svakako nedostajala i radujemo se njenim angažmanima, a vama predstavljamo fotografiju iz filma!

Slika 213 Modni zalogaji: Princeze, skandal majstori i striptizete

Sirovi seksepil kakav ranije nismo videli

Lindzina kampanja konačno pred nama!

Lindzi (Lindsay Lohan) se vratila! Njena dugo iščekivana kampanja za nemačku kuću Philipp Plein upravo se pojavila. Kampanja je snimana na jezeru Komo, a iz modne kuće imaju samo reči hvale za Lindzi – neodoljiva, sjajna, seksi. Šuška se i da će možda glumiti u jednom holivudskom filmu. Sada još samo ostaje da od silnih honorara isplati dug državi od 93,000 dolara za porez, a vi možete baciti pogled na jedan deo kampanje koji vam donosimo.

Slika 311 Modni zalogaji: Princeze, skandal majstori i striptizete

Seksi Lindzi za Philipp Plein

D&G – rasizam u Hong Kongu

Opšte je poznato da svi brendovi zabranjuju fotografisanje unutar radnji. Ipak, kuća D&G otišla je korak dalje i zabranila fotografisanje radnje u Hong Kongu i sa ulice! Građani protestuju, jer je ova zabrana stupila na snagu samo za ljude iz Hong Konga, dok je turistima dozvoljeno da fotografišu. D&G se od oštrih optužbi za rasizam brane čuvanjem intelektualne svojine, ali koliko će im poći za rukom – videćemo!

Slika 412 Modni zalogaji: Princeze, skandal majstori i striptizete

Protest protiv jedne od najvećih modnih kuća

Srećan rođendan, Kejt!

Princeza Kejt (Kate Middleton) pre nekoliko dana proslavila je svoj 30. rođendan. Za kratko vreme, ona je postala jedna od najvećih modnih ikona, pa i ne čudi što se u vezi sa njenim ormanom stvorila fama. Ljubitelji mode na sajtu “Fashionista.com” napravili su Kejt rođendansku čestitku izabravši 30 najboljih odevnih kombinacija.
Mi se nadamo da će svakog sledećeg rođendana imati barem još po 30. Srećan rođendan, Kejt!

Slika 59 Modni zalogaji: Princeze, skandal majstori i striptizete

Kejt na crvenom tepihu!


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice