4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

The Limited u trci za osvajanje tržišta

Kompanija The Limited ovog se proleća više nego ikad posvetila građenju imidža. Kao i mnoge druge modne kuće osrednje popularnosti, krenuli su u agresivnu kampanju. Osim što su zatrpali medije, za svoju reklamnu kampanju izabrali su čuvenu Karolinu Kurkovu (Karolina Kurkova). Ne žele da otkriju koliki je budžet kampanje, ali se spekuliše da je u pitanju trošak od oko 10 miliona dolara.

Slika 118 Modni zalogaji: Proleće, modne ikone u metrou i okupacija mode

Karolina se vratila!

Tajni proizvodi u novoj kolekciji MAC?

Da, dobro ste čuli. Čelnici ove devojkama omiljene kozmetičke kuće najpre su nas obradovali vešću da se čuveni crveni karmin Ruffian vraća u prodaju u novoj kolekciji koja će izaći u junu. Nakon te srećne vesti, zaintrigirali su nas pominjanjem još jednog proizvoda koji će se naći u toj kolekciji. Kažu da je potpuno nov i spektakularan i da će u kozmetičku industriju uneti potpunu revoluciju. Naravno, nisu nam dali ni najmanji trag, pa nam ostaje da do juna samo nagađamo. Šta vi mislite, čime će nas obradovati?

Slika 216 Modni zalogaji: Proleće, modne ikone u metrou i okupacija mode

Naš omiljeni karmin ponovo u prodaji

Ikone mode u metrou?

Doduše, samo za slikanje. Naime, Ana Vintur (Anna Wintour) i Viktorija Bekam (Victoria Beckham) odlučile su da u toku njujorške Nedelje mode učestvuju u kampanji UK for the Great, koja promoviše Britaniju, njen turizam, obrazovanje i mogućnost za rad. Ana i Viktorija su u metrou ostale tek toliko da se slikaju, jer se one ipak njime ne voze. Slike su veoma zabavne i verujemo da su one pravi ambasadori ove kampanje!

Slika 316 Modni zalogaji: Proleće, modne ikone u metrou i okupacija mode

Ana bez naočara i sa izrazom lica? Neverovatno


GaGa lansira svoj parfem!

Lejdi Gaga (Lady GaGa) uskoro će postati još jedna u nizu slavnih ličnosti koja će polako zakoračiti na drugu stranu sveta mode, lansirajući sopstveni parfem. Švajcarska kompanija Givaudan imaće čast da Gagu pokuša da spakuje u mirišljavu bočicu. Tvorac parfema, Don Goldvorm (Dawn Goldworm) iz kuće Coty Beauty, kaže da će parfem mirisati “onako kako nijedan do sada nije”. U to ne sumnjamo, imajući u vidu da je sama Gaga rekla da će odavati utisak “skupe kurve”. U toku je snimanje promotivnog spota, koji će biti ubačen u posebnu pesmu, a sam parfem trebalo bi da izađe ove godine.

Slika 410 Modni zalogaji: Proleće, modne ikone u metrou i okupacija mode

Veoma nas zanima kako to mirišu skupe kurve

Okupacija Nedelje mode?

Osim čuvene grupe PETA, još se jedna grupa demonstranata ove godine namerila na njujoršku Nedelju mode. Naime, pokret Occupy rešio je da formira akciju Occupy Fashion, pa su pokušali da okupiraju reviju brenda Calvin Klein. Ovim pokretom žele da skrenu pažnju da i u modi postoje “strukture od 1%”. Kako su tačno planirali da ovo urade? Tako što će ubediti 99 zvanica da stave crvenu šminku oko očiju kao znak solidarnosti. Kako je akcija prošla, nismo sigurni. No, znamo da je izuzetno teško ubediti nekoga od ljubitelja mode da rizikuje svoju ulaznicu zbog besmislenog protesta.

Slika 57 Modni zalogaji: Proleće, modne ikone u metrou i okupacija mode

Occupy fashion? Ma, kako da ne


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice