Retro stil smele Klemans Poezi

Prelepa francuska glumica i model, Klemans Poezi (Clémence Poésy) napravila je, uz talentovanog fotografa Dejvida Oldmana (David Oldman), simpatičan editorijal za novi broj poznatog britanskog magazina “Glamour”. Pastelne boje u vintage stilu savršeno pristaju ovoj interesantnoj glumici, a na fotografijama su predstavljene neke od prelepih haljina.

2012 2 cool like clemence 41 Modni zalogaji: Prolećne kolekcije i make up inovacije

Klemans u romantičnom retro izdanju koje joj pristaje savršeno

Lancôme – prolećna kolekcija nežnih tonova

Talentovani kreativni direktor za šminku poznatog brenda Lancôme napravio je prolećnu kolekciju šminke Roseraie des Délices. Pastelne nežne boje, narandžasta, roze i zelena, predstavljaju ugodne nijanse proleća i prelepog cveća. Nežni tonovi daju licu besprekoran izgled, usne blagih nijansi gotovo da prizivaju poljupce, dok su oči naglašene nijansama zelene i ružičaste. Ova kolekcija predstavlja poslasticu za svaku damu koja voli naglašenu prirodnu lepotu.

lancome 1024x767 Modni zalogaji: Prolećne kolekcije i make up inovacije

Lancome za nežne dame - šminka koju poželiš da pojedeš

Lara Stoun u toplesu

Holandska manekenka Lara Stoun (Lara Stone) fotografisala se u toplesu za najnoviju kampanju velikog brenda Calvin Klein. Zajedno sa manekenom Metjuom Terijem (Matthew Terry), napravila je seriju zavodljivih seksi fotografija, koje su umetnici Mert Alas (Mert Alas) i Markus Pigot (Marcus Piggott) snimili na plaži Guanahani na karipskom ostrvu Sen Bart.

LARA STONE CALVIN KLEIN Modni zalogaji: Prolećne kolekcije i make up inovacije

Preplanula lepotica se fotografisala samo u farmerkama

Simpatičan izgled mlade glumice

Simpatična mlada glumica Keri Muligan (Carey Mulligan) na ceremoniji London Film Critics’ Circle pojavila se u interesantnoj crvenoj haljini iz ovogodišnje prolećne kolekcije francuskog modnog dizajnera Rolana Murea (Roland Mouret). Svoj struk i ramena istakla je u jarkocrvenoj haljini od žerseja, koja je ukrašena belim tulipanima. Ova smela dama upotpunila je svoj romantični izgled plavim cipelama brenda Yves Saint Laurent.

Carey Mulligans Intricate Red Mini Yay or Nay 4 682x1024 Modni zalogaji: Prolećne kolekcije i make up inovacije

Crvena haljina iz kolekcije za proleće 2012. odlično joj stoji


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments