Satenska perfekcija Toma Forda

Modna kuća Tom Ford izbacila je novu kampanju! Za proleće/leto 2011/12. dizajner se odlučio da uradi jednu DYI, lično fotografišući modele: Mirte Mas (Mirte Maas) i Matijasa Berga (Mathias Bergh). Široki osmesi i razmena nežnosti u suptilnoj i ženstvenoj silueti kompleta od satena. Možda ovaj čovek i jeste polubog na kraju krajeva!

Tom Ford 2 Modni zalogaji: Prolećni lakovi i mačija šminka

Tom Ford nam stiže sa DIY kampanjom za novu letnju sezonu!

Aprilski, majski i junski CHANEL!

Ukoliko ste ljubiteljke Chanel lakova za nokte, oduševiće vas izbacivanje tri nova u nijansama toplih meseci: april, maj, jun. Lakovi u voćkastim i candy tonovima neosporivo bude nostalgiju za letom, a za sada ih možete pazariti u online storeu modne kuće.

Chanelspring2012nail Modni zalogaji: Prolećni lakovi i mačija šminka

Upoznajte April, May, June. Priželjkujete li proleće?

Je l’ neko rekao mačija senka?!

Brend Paul&Joe odlučio se da na desetogodišnjicu svog postojanja pusti u prodaju zanimljivu beauty kolekciju, make-up inspirisan macama. Kitty karmini, senke, lakovi za nokte uveseliće neke dame i ljubitelje ovih preslatkih životinjica, a vi ih možete nabaviti na sajtu Asos.com ili sajtu brenda Urban Outfitters. Mjau!

pauljoe kittens2 Modni zalogaji: Prolećni lakovi i mačija šminka

Neka i vama šminka zamjauče!

GAP Izraelka u fitnes maniru!

Fit Izraelka Bar Rafaeli (Bar Rafaeli) krasi novu kampanju! Ovoga puta u pitanju je reklamna kampanja fit kolekcije brenda GAP. Zgodna manekenka, sa minimalno šminke, odiše zdravljem i lepotom. A sada sve koje ste ljubomorne na figuru Bar, trk po svoje GAP komade i pravac teretana!

Bar Refaeli Gap Fit 3 741x1024 Modni zalogaji: Prolećni lakovi i mačija šminka

A Dikaprio mora da se živ pojeo kada je video svoju nekadašnju izabranicu!


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments