Nova kolekcija

Popularna britanska glumica Miša Barton (Mischa Barton) predstavila je novu modnu kolekciju “Mischa’s Place”. Upotpunjena komadima poput jakni, zanimljivih majica i košulja okarakterisana je kao ležerna i sofisticirana. Ovu kolekciju čine i interesantne marame, haljine za romantične dame i šljokičaste pantalone.

001 Modni zalogaji: Provokativna Karlie i nova Carrie

Glumica sa stilom

Šta radi Karli?

Jedna od najpopularnijih modela današnjice, Karli Klos (Karlie Kloss), prošlog februara nije odmarala. Opuštena i seksepilna manekenka snimila je video pod nazivom “Fuck Me”. Atraktivna Karli u zavodljivim odevnim kombinacijama i na krevetu ima glavnu ulogu u projektu “Selling Sex”, jednog od najpopularnijih modnih sajtova, SHOWstudioa. Uživajte u ovom provokativnom videu.

Zanosna Lara

Modni fotograf, Sinet Akerglo (Cuneyt Akeroglu), uradio je dve naslovnice sa Larom Stoun (Lara Stone) za novo izdanje magazina “Vogue Turkey”. Naslovnica odiše elegantnošću i lepotom. Prva fotografija je urađena u crno-beloj tehnici na kojoj se nalazi samo Larin lik, dok na drugoj Lara zavodi svojom tamnom kosom, jakom šminkom i seksepilom.

lll1 Modni zalogaji: Provokativna Karlie i nova Carrie

Koja naslovnica se vama više dopada?

Macy’s nova kampanja

Elen fon Unvert (Ellen Von Unwerth) uradila je fotografije nove Macy’s kampanje, na kojima je pozirala Marijakarla Boskono (Mariacarla Boscono). U pitanju je kolekcija Alberte Fereti (Alberta Ferretti) za ovaj modni brend. Projekat je izazvao pozitivne reakcije od strane mnogih poznatih dizajnera koji ističu da je ovo možda i najbolja Macy’s kampanja do sada. U kolekciji dominiraju romantične, jednostavne i elegantne haljine.

mmm Modni zalogaji: Provokativna Karlie i nova Carrie

Haljine u kojima se zavodi

Nova mlada Keri

Modni portali bruje o novoj mladoj holivudskoj zvezdi Ani Sofiji Rob (AnnaSophia Robb) koja će tumačiti lik čuvene Keri Bredšo (Carrie Bradshaw) iz mlađih dana. Snimanje od ovog vikenda je zapamćeno po cvetnom autfitu koji je ponela mlada Keri. Kako vam se dopada njen stajling?

annasophia robb the set of the carrie diaries 01 Modni zalogaji: Provokativna Karlie i nova Carrie

Nova zvezda


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments