Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Ikona stila za “Interview”

Editor-at large japanskog izdanja magazina “Vogue”, Ana Delo Ruso (Anna Dello Russo), našla se pred objektivom fotografa Đampaola Zgure (Giampaolo Sgura) za martovsko izdanje nemačkog magazina “Interview”. Ikona stila pozira u kreacijama brendova kao što su Louis Vuitton, Lanvin i Pacco Rabanne na sjajnim fotografijama.

138 Modni zalogaji: Rasistički Vogue ili umetnički izražaj?

Uvek kreativna i energična – Ana Delo Ruso

Madona se ponovo baca u dizajnerske vode

 Osim već postojeće linije odeće Material Girl i novog parfema, Madona (Madonna) nam sprema novo iznenađenje – sopstvenu kolekciju cipela! Kolekcija će sadržati preko 60 modela cipela – od baletanki i štikli, pa do čizama. Cene cipela će se kretati od $89 do $349. Kolekcija će biti dostupna u robnoj kući “Macy’s” i “Nordstrom”, kao i na popularnom sajtu “ASOS”. Uskoro nas očekuje i reklamna kampanja za ovu kolekciju.

232 Modni zalogaji: Rasistički Vogue ili umetnički izražaj?

Parfem, linija odeće, cipele – šta je sledeće?

Žan Pol Gotje u novoj ulozi

Šta dizajner Žan Pol Gotje (Jean Paul Gaultier) i Diet Coca-Cola imaju zajedničko? Saradnju koja je iznedrila reklamu – tačan je odgovor. Naime, popularni dizajner se oprobao kao kreativni direktor nove reklame za Diet Coca-Cola-u, i u njoj se potpisuje pod imenom “The Serial Designer”. Marionete koje imaju poteškoća sa modnim izborima, Žan Pol “magično” preobrati u šik i moderne lutkice. Kritike su podeljene, pa su nekima reklame simpatične, dok drugi misle da su bezveze. Kako se vama sviđaju Gotjeove režiserske sposobnosti?

“Vogue” uvredio Afroamerikanke?

Nedavno objavljene fotografije novog editorijala italijanskog izdanja magazina “Vogue”, pod nazivom “Haute Mess”, izazvale su oštre kritike zbog rasizma. Mnogi su kritikovali fotografije na kojima su manekenke previše našminkane, sa preteranim frizurama i šljaštećim kombinacijama koje podsećaju na ghetto fabulous devojke crne rase. Možda je “rasizam” malo preoštra reč, jer fotograf Stiven Majzel (Steven Meisel) i urednica Franka Socani (Franca Sozzani) crpe inspiraciju iz najrazličitijih sfera života, ali moguće je da je neka doza podsmevanja ipak prisutna.

330 Modni zalogaji: Rasistički Vogue ili umetnički izražaj?

Rasizam ili ne?


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Editors choice