Majski kupaći kostimi

Popularne modne magazine širom sveta i njihove naslovnice majskih izdanja krasiće moderni kupaći kostimi. Nama su najveću pažnju privukle naslovnice magazina “Harper’s Bazaar Singapore” i “Vogue Spain”. Lice prve naslovnice je Veronik (Veroniek), koja je ispred objektiva pozirala u kupaćem kostimu Prada iz prolećne kolekcije. Nešto jednostavniji model kupaćeg ponela je Lili Donaldson (Lily Donaldson), koja je pozirala ispred objektiva Aleksija Ljubomirskog (Alexi Lubomirski).

slika Modni zalogaji: Rijaliti, automobil i kupaći kostimi

Koja vam se naslovnica više dopada?

Snima se!

Britanski modni fotograf Nik Najt (Nick Knight) organizovao je prvo Instagram modno snimanje. Osmislio je da među akterima budu i male životinje, jer će one sa sigurnošću osvojiti ljude. Snimanje editorijala predstaviće novu kolekciju nakita Faberge. Burberry muza Kara Delevinj (Cara Delevingne) na snimanju je nosila modele u potpisu Mary Katrantzou, vintage Giles i Valentino.

1115 Modni zalogaji: Rijaliti, automobil i kupaći kostimi

Kara u lepom društvu

Novi automobil

Viktorija Bekam (Victoria Beckham) dizajnirala je novi model automobila Range Rover. “Pri osmišljavanju modela imala sam na umu Dejvida (David Beckham) i želela sam da to bude automobil koji ćemo i sami poželeti da vozimo” – izjavila je bivša članica grupe Spice Girls za “Reuters”. Model će se podjednako svideti i muškarcima i ženama, sigurni smo.

113976 beckham car Modni zalogaji: Rijaliti, automobil i kupaći kostimi

Viktorija pozira ispred automobila Range Rover

Rijaliti

Američka modna dizajnerka Betsi Džonson (Betsey Johnson) imaće rijaliti šou. Poznato je da je ova dama spontana ličnost i sada će imati i svoju emisiju. Naziv šoua je “Betsey + Lulu”, i ideja je da se kamerom prate ona i njena ćerka kako stvaraju novu modnu liniju. Studio “The Johnsons” zadužen je za uređenje enterijera i dekoraciju. Svi ljubitelji mode, spremite se!

orig 20999872 Modni zalogaji: Rijaliti, automobil i kupaći kostimi

Ona zna šta radi


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments