Klaudija ponovo za Guess

Jedna od najseksi supermodela, Klaudija Šifer (Claudia Schiffer), davnih devedesetih radila je kampanju za američki Guess, koja ju je lansirala u vode slavnih manekenki. Kako Guess ovih dana slavi 30. rođendan, odlučili su da je najbolje lice za novu kampanju upravo Klaudija! Naša omiljena nemačka cica pokazala je da i 20 godina kasnije izgleda jednako seksi kao tada! Čak i sada, kada je majka i žena koja ima 41 godinu, ne manjka joj ni lepote ni seksepila. Svaka čast za Klaudiju i Guess, jedva čekamo da se divimo njihovom remek-delu!

Slika 138 Modni zalogaji: Seksi manekenke iz devedesetih

Seksi Klaudija – nemojte se zbuniti, ovo je današnja kampanja

H&M u luksuznoj varijanti

Kako smo imali prilike da vidimo, naš omiljeni H&M trebalo bi da lansira luksuzniju kolekciju od regularne vrlo skoro. Ove priče pokrenule su lavinu komentara da H&M planira da osnuje čitav brend luksuzne odeće. Čelnici ove modne kuće zagonetno su izjavili da će već sledeće godine početi sa otvaranjem novih radnji, koje će biti deo potpuno novog projekta, o kome, naravno, ne žele ništa da kažu. Držimo im palčeve i nadamo se nekim luksuznim odevnim kombinacijama sa njihovim potpisom!

Slika 237 Modni zalogaji: Seksi manekenke iz devedesetih

A mi do sledeće godine da crknemo od neizvesnosti, je l’?

Viktorija za “Harper’s Bazaar”

Viktorija Bekam (Victoria Beckham), zauzeta mama, supruga i dizajnerka, slikala se za naslovnu stranu majskog broja britanskog magazina “Harper’s Bazaar”. Osim što ćemo konstatovati da je svakim danom sve lepša, ova zauzeta mama podelila je sa magazinom neke zanimljive informacije. Za početak, kaže da ju je sramota zbog svoje uplakane reakcije kada je dobila nagradu za dizajnera godine u rodnoj Britaniji, kao i da je svesna da i ona i njen suprug Dejvid (David Beckham) polako stare, te da ih teško možemo smatrati seks-simbolima posle četvoro dece. Kao da ovo nije dovoljno prizemno, majčinski i slatko, Viktorija je sa čitaocima podelila svoj razlog zbog kog je odbila da se preseli u Pariz. Iako bi joj rad u Parizu lansirao karijeru u nebesa, odlučila je da ostane u Los Anđelesu, jer su joj deca tamo srećna. Desetka za pravu mamu!

Slika 330 Modni zalogaji: Seksi manekenke iz devedesetih

Gle, pa ima i normalnih poznatih ličnosti u svetu mode i sporta

Još jedan seksi supermodel devedesetih…

…čuvena Kristi Tarlington (Christy Turlington) slikala se za naslovnu stranu magazina “Tatler”. Kao i njena koleginica Klaudija, čini se da je i za Kristi vreme stalo davne devedeset i neke. Doduše, Kristi ima jedan dodatak – na naslovnici ima brkove! Verovali ili ne, ova manekenka sjajno izgleda i u pokušaju da bude muško! Još uvek ne znamo da li će Kristi ponovo da se oproba u režiranju (naslovna strana magazina svakako upućuje na to), ali ukoliko se pojavi neki projekat, budite sigurni da ćemo ga ispratiti. U međuvremenu, idemo i mi da docrtamo brkove, možda možemo da pariramo slavnoj manekenki!

Slika 430 Modni zalogaji: Seksi manekenke iz devedesetih

Kristi danas izgleda bolje nego pre 20 godina

Proverite koja vam torba najbolje pristaje

Nedavno se na modnim portalima pojavila šaljiva ilustracija najpoznatijih svetskih tašni i njihovih vlasnica. Naime, ova ilustracija pomalo podseća na testove ličnosti, samo bez zaokruživanja odgovora i glupih pitanja. Obuhvaćeno je nekoliko karaktera, omiljenih svetskih tašni i omiljenih pića njihovih vlasnica. Uvek nas obraduju simpatični modni poduhvati, pa vam toplo preporučujemo da se pronađete!

Slika 524 Modni zalogaji: Seksi manekenke iz devedesetih

Hah, platnene torbe ovde svakako nisu besplatne


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments