Kejt Mos u letnjoj kampanji za Mango

Poznati modni brend Mango nastavio je i ove godine saradnju sa britanskom manekenkom Kejt Mos (Kate Moss), koja je već nekoliko sezona zaštitno lice ove kuće. Ona je snimila fotografije za najnoviju letnju kampanju koje je potpisao Teri Ričardson (Terry Richardson). Kejt iskusno pozira u najrazličitijim komadima garderobe, a njen prirodni izgled, minimalna šminka i razbarušena kosa jesu ono što će ovog leta biti zaštitni znak modne kuće Mango. Pogledajte detalje sa snimanja.

Žan Pol Gotje i Madona ponovo sarađuju

Saradnja između slavne muzičke ikone Madone (Madonna) i velikog dizajnera Žana Pola Gotjea (Jean-Paul Gaultier) ponovo će zaživeti! Naime, on će dizajnirati kostime za njenu novu svetsku turneju “MDNA”. Žan je devedesetih godina za pop divu dizajnirao šokantne korsete sa špicastim grudnjacima koji su postali njen zaštitni znak. Sigurni smo da će i ovaj put napraviti nešto veličanstveno!

153 Modni zalogaji: Senzualna Keira Knightley za magazin Interview

Pretpostavljalo se da će njeni kostimi biti s potpisom Dolce&Gabbana, međutim, ipak je Gotje s poverenjem dobio ovaj posao

Kira Najtli u modnom editorijalu za “Interview”

Simpatična mlada glumica Kira Najtli (Keira Knightley) snimila je zanimljiv editorijal za magazin “Interview”. Naime, ona je pokazala svoju seksi stranu noseći zavodljive kostime od crne kože, a crveni ruž na usnama dao je upečatljivu notu. Kira je neumorno pozirala ispred objektiva Merta i Markusa (Mert & Marcus), a modni urednik magazina, Karl Templer (Karl Templer), izabrao je za glumicu modele iz najnovijih modnih kolekcija brendova Louis Vuitton, Balenciaga, Diane von Furstenberg i Yves Saint Laurent. Krajnji rezultat je, složićete se, bio i više nego uspešan.

435 Modni zalogaji: Senzualna Keira Knightley za magazin Interview

Prelepa Kira pozira poput najiskusnijih supermodela

Toni Garn je novi Viktorijin anđeo

Prateći korake Alesandre Ambrozio (Alessandra Ambrosio), Mirande Ker (Miranda Kerr) i Kendis Svonepul (Candice Swanepoel), devetnaestogodišnja manekenka Toni Garn (Toni Garrn) postala je novi Viktorijin anđeo! Nakon prvog pojavljivanja na reviji ove modne kuće, u novembru, ona se pridružila elitnoj grupi predstavnica slavnog brenda veša Victoria’s Secret. Garn je otkrivena u rodnoj Nemačkoj 2006. godine, a ova zanosna plavuša prvi put prošetala je pistom 2008. godine noseći prolećno/letnju kolekciju robne marke Calvin Klein.

338 Modni zalogaji: Senzualna Keira Knightley za magazin Interview

Iako je do sada radila za modne kuće Givenchy i Ralph Lauren, Toni Garn ne može da se pohvali velikim publicitetom u svetu mode. Uloga anđela će to, svakako, promeniti


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments