Viktorija Bekam za “i-D”

U poslednje vreme, Viktorije (Victoria Beckham) nikad dosta u vestima. Izašla su dva promotivna filma za njenu novu kolekciju kojima su svi oduševljeni, a Viki dominira i na naslovnim stranama. Posle naslovne za “Numéro Tokyo”, na red je došao i časopis “i-D”, na kom ona izgleda apsolutno fantastično.

125 Modni zalogaji: Stigla je Dior kolekcija cipela za leto

Viki nastavlja da gradi modnu karijeru

Pradina retro reklamna kampanja

Kolekciju Pradinih modnih dodataka za proleće/leto 2012, koju smo vam predstavili u nekim od prošlih “Modnih zalogaja”, sada možete videti u reklami. Pošto je čitava kolekcija inspirisana retro glamurom, manekenke Nataša Poli (Natasha Poly), Megan Kolison (Meghan Collison), Eliz Krombe (Elise Crombez) i mnoge druge, našle su se na retro benzinskoj pumpi, gledajući se u ogledalce u skupim oldtajmerima i dobacujući jedne drugima zlobne poglede. Reklamu je snimio čuveni Stiven Majzel (Steven Meisel).

Šta nam Dior preporučuje da obujemo na leto?

Izgleda da će leto biti vrelo i seksi ako je suditi po novoj Diorovoj kolekciji cipela. Kolekcija sadrži ravne sandale sa neonskim detaljima, vrtoglave štikle u jarkim bojama ili nežnijim tonovima, a tu su i platforme koje ostavljaju bez daha. Ljubiteljke ovog brenda će se složiti da Dior nije nastavio stranputicom nakon Galijanovog (John Galliano) otpuštanja i haute couture kolekcije za jesen/zimu 2011. godine, što je i dokazano najnovijom kolekcijom.

225 Modni zalogaji: Stigla je Dior kolekcija cipela za leto

Diorova kolekcija cipela za predstojeće leto


Tokio, spremi se za trostruki Chanel

I dok smo u prošlim “Zalogajima” spomenuli kako je Karl (Karl Lagerfeld) pravi biznismen koji ne staje sa poslom, evo još jednog dokaza koji potkrepljuje tu činjenicu. Naime, Chanel će od 21. do 23. marta održati tri manifestacije u Tokiju. Jedna od njih je zimska haute couture revija, druga otvaranje prodavnice sa letnjom kolekcijom, a treći događaj je izložba fotografija Chanelovih jakni od tvida. Karl želi ovom izložbom da oda počast jakni koja se javlja u svakoj kolekciji, a poznate ličnosti su pozirale na fotografijama koje će se naći u knjizi “The Little Black Jacket”.

320 Modni zalogaji: Stigla je Dior kolekcija cipela za leto

Jednu kartu za Tokio molim


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments