Legende na naslovnoj strani

Prolećno izdanje magazina “French Revue de Modes” krasi jedna od najpopularnijih manekenki – Sindi Kraford (Cindy Crawford), kao i legendarna glumica Šeron Stoun (Sharon Stone). Magazin je za svoju desetogodišnjicu angažovao fotografa Tjeria l Guea (Thierry le Gouès), ispred čijeg su se objektiva našle ove dve dame koje prkose godinama i još uvek izgledaju sveže i zanosno. Svaka čast!

111 Modni zalogaji: Torba vredna dva miliona dolara i cipele Ruthie Davis

Za desetogodišnjicu magazina – samo najbolje

Kolekcija cipela Ruthie Davis

Fergi (Fergie), Bijonse (Beyoncé) i Lejdi Gaga (Lady Gaga) samo su neke od slavnih ličnosti koje obožavaju cipele sa potpisom dizajnerke obuće Ruti Dejvis (Ruthie Davis). Štikle u duginim bojama, ukrašene sitnim kristalima ili detaljima poput šiljaka, privlače pažnju svih trendseterki. Šarena i jedinstvena kolekcija pravi je pogodak za predstojeće leto ukoliko želite da budete u centru pažnje.

213 Modni zalogaji: Torba vredna dva miliona dolara i cipele Ruthie Davis

Ova kolekcija je primer jedinstvene i šik vizije dizajnerke Ruti Dejvis

Nova torba Hermes košta čitavo bogatstvo

Izgleda da je modna kuća Hermes sebi postavila za cilj da stvori najskuplje torbe na svetu. Hermesove torbe “Birkin” i “Kelly” već su jedne od najskupljih na tržištu i dostižu cenu od $50,000. Ipak, Hermes je odlučio da ode korak dalje. Ili možda više od jednog koraka. Nova torba Hermes košta neverovatnih $2,000,000, a kako i ne bi kada samo 1,600 dijamanata prekriva ručku. Torba izgleda kao da je napravljena od krokodilske kože i minijaturne je veličine, jer njeni kreatori nisu želeli da bude preteška.

313 Modni zalogaji: Torba vredna dva miliona dolara i cipele Ruthie Davis

Onoj koja bude nosila ovu torbu biće potrebna najmanje dva telohranitelja

Jean Paul Gaultier jesen/zima 2012.

Dizajner Žan Pol Gotje (Jean Paul Gaultier) na Pariskoj nedelji mode prikazao je svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2012. godine. Kolekcija ima za cilj da predstavi duh mode na ulicama centra Njujorka – i ne pričamo o Vol Stritu. Modeli su izneli kreacije ukrašene printovima koji podsećaju na grafite i kombinacijama koje predstavljaju urbanu mešavinu stilova. Tamne boje su podloga kreacija, ali se provukla i eksplozija jarkih boja: od narandžaste pa do pink. Sve u svemu, Gotjeova privrženost urbanom stilu pomešanom sa glamurom oseća se i u ovoj kolekciji, ali ne na način koji nas je pre oduševljavao.

411 Modni zalogaji: Torba vredna dva miliona dolara i cipele Ruthie Davis

Žan Pol Gotje ostaje dosledan prepoznatljivom stilu


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments