Čiji je korset najlepši?

Dolce & Gabbana korset ove godine nesumnjivo vlada naslovnicama. Ovaj efektni komad brenda iza koga stoji dvojac Domeniko Dolče (Domenico Dolce) i Stefano Gabana (Stefano Gabbana) osvanuo je na čak četiri naslovne strane. Ponele su ga manekenke Bjanka Balti (Bianca Balti) i Karolina Kurkova (Karolina Kurkova), kao i glumica Eva Mendez (Eva Mendes) za magazine “Vogue” i “Marie Claire”. Kome najbolje stoji, odlučite sami.

mz1 Modni zalogaji: Torbe inspirisane Njujorkom i Londonom

Korset osvaja naslovnice

Žizel loša navijačica

Novinari i igrači ekipe američkog fudbala New England Patriots napali su mladu mamu zbog njenih izjava povodom igre njenog muža i njegovih saigrača na tek završenom Super Bowlu. Kritike upućene lošoj igri nisu prihvaćene kako je trebalo, te je Žizel Bundšen (Gisele Bundchen) okarakterisana kao nebitan faktor i poručeno joj je da bude lepa i ćuti!

mz2 Modni zalogaji: Torbe inspirisane Njujorkom i Londonom

Ženi Toma Brejdija (Tom Brady) zabranjeno je da komentariše igru

“i-D” sa 17 naslovnica

Magazin “i-D” nam je kao svoje predprolećno izdanje pripremio broj koji nosi naziv “The Whatever The Weather” sa čak 17 naslovnica. Fotograf  Čen Man (Chen Man) fotografisao je 12 lica kao 12 meseci i to modele iz Azije, a ostalih pet krase Viktorija Bekam (Victoria Beckham), Lara Stoun (Lara Stone), Stela Tenant (Stella Tennant), Dilan Rajli (Dylan Riley) i Lara Mulen (Lara Mullen) i Met Ardelj (Matt Ardell).

mz3 Modni zalogaji: Torbe inspirisane Njujorkom i Londonom

A koja je vama omiljena?

Miu Miu za modne prestonice

Miu Miu pušta u prodaju limitiranu seriju torbi koje oslikavaju četiri modne prestonice: London, Njujork, Milano i Pariz. U čak 46 stilova, od nojeve i krokodilske kože, pa sve do šljokica.

mz4 Modni zalogaji: Torbe inspirisane Njujorkom i Londonom

Izaberite jednu za sebe


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments