H&M i za crveni tepih!

Naš omiljeni H&M još jednom je pokazao da može da prodaje sve! Pre dva dana, u prodaju je puštena njihova prva kolekcija večernjih haljina i haljina napravljenih za crveni tepih! Iako nije u pitanju nikakva saradnja sa poznatim dizajnerima, upućeni kažu da je kolekcija fantastično elegantna. Priuštive večernje toalete nisu nešto na šta smo navikli ali su odlična pojava, naročito za one koji retko odlaze na svečanosti, a ne žele da troše mnogo novca za haljine poznatih dizajnera. Još jedna činjenica: osim što su priuštive, haljine su i od ekoloških materijala, jer H&M podržava održivi razvoj. Sve pohvale!

Slika 129 Modni zalogaji: Večernje haljine i naslovne strane

Sada čekamo prvu poznatu ličnost koja će poneti neku od ovih haljina

I Žan-Pol Gotje dizajnira bočice dijetalne Coca-Cola-e

Još jedan dizajner visoke mode, Žan-Pol Gotje (Jean-Paul Gaultier) odlučio je da dizajnira bočice za kompaniju Coca Cola. I ovoga puta, u pitanju je dijetalna verzija popularnog napitka. Gotje se opredelio za dva dizajna: jedna bočica je sa prugama (očita aluzija na njega samog), dok je druga oslikana korsetom koji neverovatno podseća na one sa Madoninih (Madonna) muzičkih početaka. Dakle, dijetalna Coca-Cola koja liči ili na poznatog kreatora ili na Madonu. Priznajemo da nije loše, ali Karl (Karl Lagerfeld) ipak pobeđuje!

Slika 224 Modni zalogaji: Večernje haljine i naslovne strane

Koji dizajner je sledeći?

Skarlet za “Vogue”!

Naslovnu stranu majskog broja američkog izdanja časopisa “Vogue” krasiće niko drugi do Skarlet Johanson (Scarlett Johansson)! Fotografija je u potpunom skladu sa njenim imidžom devojke iz pedesetih i odiše romantikom. Za ovaj broj magazina, Skarlet između ostalog govori i o tome kako se osećala kada su njene čuvene fotke procurile na net. U vezi sa tim, rekla je kako je izuzetno neprijatno kada odete na večeru i pomislite: “Bože, pa ovi ljudi su mi videli…”. Da, da, hoće to tako kad si poznata!

Slika 325 Modni zalogaji: Večernje haljine i naslovne strane

Ovog puta je obučena

Mulberry poranio!

Modna kuća Mulberry odavno je najavila da će 14. maja pustiti u prodaju novu tašnu koja će se zvati po pevačici Lani Del Rej (Lana Del Rey). Ne znamo da li su se pokajali zbog ovog poteza ili je u pitanju samo ekonomska kriza, no torbica Del Rey koju smo očekivali da vidimo sredinom maja, već je u prodaji u Njujorku, Singapuru i Londonu. Cena – prava sitnica, samo 1,250 dolara!

Slika 420 Modni zalogaji: Večernje haljine i naslovne strane

Nadamo se da će torba biti uspešnija od same Lane

Prvi muškarac u istoriji na naslovnici britanskog magazina “Elle” je…

…Dejvid Bekam (David Beckham)! Znamo da je bilo očigledno, ali svejedno ne možemo da sakrijemo oduševljenje! U pitanju će biti julski broj ovog magazina, koji će promovisati predstojeće Olimpijske igre čiji su Britanci domaćini. Bekam je prevagnuo u odnosu na druge kandidate, jer je “nacionalni heroj fudbala, velika zvezda, modna ikona i suprug jedne od najboljih britanskih dizajnerki, ali i zato što ga muškarci i žene jednako vole”. Odlična odluka! Sada nam samo ostaje da se nadamo da će u editorijalu nositi što manje odeće!

Slika 515 Modni zalogaji: Večernje haljine i naslovne strane

Muškarac na naslovnici modnog magazina - konačno je neko shvatio šta ženama treba


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments