Leto je, bar kalendarski, sve bliže kraju, tako da dobijamo nove modne predloge i mogućnosti sa svih strana. Pre nego što iz lepršave, lagane, letnje garderobe preletimo u džempere, čizme i ostale nužne modne “detalje” koje nam diktira svežije vreme, ostaje nam da uživamo, što je više moguće, u ovom prelaznom periodu koji nam sledi, takozvanom “miholjskom letu“. Evo par predloga dnevnih look-ova, koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. Ženstveno, trendy, ali uvek sa ličnim pečatom koji će vas izdvojiti iz mase. Naravno, uz poželjno modno pravilo “Less is more”.

Tirkizna, jedna od boja koja je obeležila ovu sezonu, duga pamučna haljina u kombinaciji sa rokerskim sandalama, pažljivo odabranim, velikim komadima srebrnog nakita, jednostavnom frizurom. Ukratko – rocker chic! Idealno za najrazličitije prilike.

BeFunky CrossProcess 1 Modno miholjsko leto

Tirkizna, pamučna haljina uz edgy rokerske sandale

Jedan casual dnevni look. Preovađuju takozvane cotton candy boje, u kombinaciji sa platformama kao modnim hitom sezone, over size torbom i retro naočarima za sunce.

Milena Modno miholjsko leto

Jedan casual dnevni look, preovlađuju cotton candy boje

Lagana haljinica sa printom, ne strukirana, u kombinaciji sa rimljankama i drvenim nakitom, za letnji boho look.

sdfsdfs Modno miholjsko leto

Haljinica sa printom i rimljanke za dnevni boho look

Romantična bluzica, nežnih boja i materijala kao kontrast takozvanim boyfriend’s jeans i baletankama u istoj, bledo roze boji. Savršena kombinacija za dnevnu šetnju i veoma udobna, istovremeno.

BeFunky VintageColors 3 Modno miholjsko leto

Boyfriend’s jeans, uvek pun pogodak

Nalik mnogim poznatim damama, jedan vintage look, cvetna haljina u kombinaciji sa prslukom od džinsa, neizbežna braon, kožna torba i kaiš, kao i popularne oxford shoes. Zaključak – idealan spoj trenda sezone i maminog ormana!

BeFunky VintageColors 1 Modno miholjsko leto

Vintage look, cvetni dezen i nezaobilazne oxford cipele

Duge, plisirane suknje – must have ovog leta. U kombinaciji sa baletankama, belom majicom i efektnom ogrlicom u boji zlata – jednostavno, savršeno i, iznad svega, ženstveno.

nensi Modno miholjsko leto

Duge, plisirane suknje - must have ovog leta

Dnevna varijanta, skinny jeans uz jednostavnu majicu i sako mint boje. Akcenat je na platformama i bezvremenskoj Chanel like lakovanoj torbi, uz neizbežne Ray Ban naočare.

sale Modno miholjsko leto

Skinny jeans uz jednostavnu majicu i sako mint boje. Akcenat je na platformama

Fotografije: Milica Duždević


Aleksandra Duždević – Istinski hedonista. Zaljubljena u modu, jezike, umetnost, u svakom smislu! Film na dan, za dobro raspoloženje, dobra knjiga-lek svakoj boli! Srce ispunjeno ljubavlju obojeno crveno-belim bojama!

Comments