Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Kučka nevjerna

Ona/onaj koji će ruku pod ruku ići sa prljavštinama prvog čiji dah osetimo na sebi sa svakim sanjivim jutrom.

-Ljiga muška, da znaš šta mi je juče uradio (…) i  zamisli na kraju zove mamu (…) tako je draga, a ne ume ni svoje prljave čarape u veš mašinu da stavi.

Meni je već nekako postalo muka, ako vam je baš drago izvol’te pa pišite sami o navedenom nam soju, ja danas nemam želudac za to. Ćao.

Trikovi dejtinga sa muskarcem u znaku Riba Mog si frajera, ribo, našla da pljuješ

Lakoverna cica-mica

– Ijuuuuuu?! U pravu si. Đubre jedno, samo da mu odem kući! A on će meni bio je sa drugarima, svinja šovinistička, stoka bezobrazna… I tako dalje, i tako dalje.

Jedna od onih –samopouzdanja bez– dušica koja ga voli i umire  za njim, dok ljubomorni jezici pletu mali circus zabave, tada se naša lelujava sen uhvati u kolo, neprimetno pređe na mesto kolovođe i potone u ponor hita dragog nam Saše Kovačevića “Lažu te, samo te lažu, zar ne vidiš da ni na šta ne liče sve te prazne priče, što ti pričaju? ”

Okvire i stege ne volimo, ako se niste pronašli u nekoj od navedenih četvrtina bureka sa sirom, na uglu cara Dušana i Francuske ulice imate pekaru 00-24, sarajevski je ubica, pa izvolite. Toliko reakcija, podvrsta i izdvojenih odeljenja ima o tome kada nam neko u oko čačne i priča sranja o našim ljubavima, da se može napraviti čitava studija. Ako ima kandidata, moj broj je u donjem levom uglu, zvrcnite me, pa pravimo seanse, a do tada:

– Dve osmine sa mesom i jedna čaša jogurta, molim vas.


Ana Milošević , apsolvent novinarstva, igra glavnu 24-časovnu ulogu svog života nadajući se da će daske koje život znače postati realnost. Obožava fotografiju, pisanu reč, stvaranje. Racionalni hedonista, ne može bez muzike i prijatelja, prezire površnost i ljudsku glupost. Nezamisliva bez osmeha. Energična. Radi na 120% i farba se u plavo da zavara neprijatelja.

Editors choice