Ljubav cveta u MOHITO Heartbeats kolekciji za Dan zaljubljenih! Glavna tema je simbol zaljubljenih – srce, prikazano kroz elegantne otvore na leđima ili blistave ukrase. Jarke roze nijanse odmah te prenose u romantični svet.

Haljine iz kolekcije Heartbeats dizajnirane su kako bi slavile eleganciju žena na jedinstven način. Od romantične crne mini haljine sa srcastim otvorima na leđima do senzualne i sofisticirane haljine sa srcolikim izrezom na dekolteu, svaki komad je dokaz ženstvenog šarma.

959AE 99X 041 1 Ljubav cveta u MOHITO kolekciji za Dan zaljubljenih: Pogledajte kako izgleda Heartbeats

Kolekcija takođe uključuje vrhunac ženstvenosti s najstilizovanijim odevnim komadima. Bilo da je u pitanju pleteni set s crop topom i midi suknjom u moderno roze boji, bluza ukrašena srebrnim detaljima ili mini suknja istog motiva, ovi komadi obezbeđuju beznaporan elegantan i suptilan izgled.

696AH 99X 040 Ljubav cveta u MOHITO kolekciji za Dan zaljubljenih: Pogledajte kako izgleda Heartbeats

Kolekcija ne bi bila potpuna bez istaknutog odela koje uključuje sako s vezom na prednjoj strani i roze pantalone za hrabar poslovni izgled.

789AD 42X 040 Ljubav cveta u MOHITO kolekciji za Dan zaljubljenih: Pogledajte kako izgleda Heartbeats

Neobični aksesoari takođe igraju važnu ulogu. Torbe u obliku srca, cipele s glamuroznim srcem i sjajni nakit dodaju konačni dodir Danu zaljubljenih.

698AH 99X 040 Ljubav cveta u MOHITO kolekciji za Dan zaljubljenih: Pogledajte kako izgleda Heartbeats

Kolekcija Heartbeats je više od odeće. To je priča koja stvara jedinstvenu atmosferu za slavlje ljubavi!

Comments