BB kreme su zahvaljujući višestrukim blagotvornim dejstvima na kožu lica lako našle put do srca žena širom sveta. Zbog svoje lagane teksture, naročito su pogodne za vruće letnje dane, kada ne želimo suviše da opteretimo kožu teškim i masnim proizvodima za korekciju nepravilnosti i ujednačavanje tena. Predstavljaju svojevrsnu kombinaciju hidratantne kreme, zaštite od sunca i uz neverovatnu moć prekrivanja nepravilnosti na koži, pružaju ujednačen i blistav ten. BB kreme mogu poslužiti i kao zamena za puder, ali su drugačijeg sastava i ne zatvaraju pore, te ne opterećuju kožu. Time vaša jutarnja rutina sređivanja može postati znatno jednostavnija i uštedeti vam vreme za druge rituale u kojima možete više uživati, kao, na primer, jutarnja kafa sa voljenom osobom!

Vizual BB krema svetla nijansa kutija1 Moj omiljeni proizvod: Tajna koju krije BB krema

Tajna lepe i negovane kože

Tajna Nivea BB kreme je u zajedničkom delovanju više aktivnih sastojaka – inovativni Hydra IQ podstiče stvaranje novih Aquaporina – hidratacionih kanalića unutar ćelija kože, koji podstiču protok vode između ćelija. Provitamin B5 poboljšava sposobnost kože da zadrži vodu i podstiče regeneraciju kože, a ši buter koži pruža hranljivu negu. Kombinacija mikro-minerala i pigmenata boje kremi dodaje dašak make-upa. Polihromatska tehnologija i upotreba mikro-pigmenata različitih nijansi smeđe, crne, žute i crvene daje koži lagani ton koji odgovara prirodnom tenu. Blago odmerena mešavina pigmenata i bezbojnih minerala omogućava ravnomerno nanošenje i savršeno prekrivanje nepravilnosti i crvenila. Prednost mikro-minerala je u tome što ne zatvaraju pore, pa koža može slobodno da diše.

Vizual BB krema tamna nijansa kutija 1 Moj omiljeni proizvod: Tajna koju krije BB krema

Nivea BB krema

Lagana formulacija obogaćena je mineralima, provitaminom B5 i daškom make-upa, tako da u jednom jednostavnom koraku obezbeđuje koži besprekoran ten, a lice trenutno dobija blistav i lep izgled. Pogodna je za sve tipove kože i dostupna u svetloj i srednje do tamnoj nijansi.

Vizual BB krema kutija svetla nijansa perspektiva Moj omiljeni proizvod: Tajna koju krije BB krema

Nivea BB krema kombinuje kvalitete nekoliko proizvoda i pruža idealnu kombinaciju nege, zaštite i ulepšavanja kože. Njena jedinstvena formulacija ima pet važnih svojstava, sa trenutnim efektom:

ujednačava ten i smanjuje vidljivost pora;

prekriva nepravilnosti poput crvenila, bubuljica, znakova umora, podočnjaka, pigmentacija i sitnih bora;

pruža blistav ten i naglašava prirodan izgled kože

pruža laganu i brzo upijajuću hidrataciju;

štiti od štetnog uticaja sunčevih zraka i preuranjenog starenja zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 10.

Comments