Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Moj prvi posao je biti sestra i to shvatam ozbiljno

Moj prvi posao je biti sestra i to shvatam ozbiljno

1/2

Kako vreme prolazi, sve više verujem u trenutke. Onda kada se pojavi magija, sunce izađe, obučem najnoviju bluzu, podignem se na štikle, kada lepo izvučem trepavice (a to se ne dešava često), kada sam godinu starija, a lepša, kada se svaki moj dan obogati nekim novim poznanstvom, skrivenim pogledom iz prikrajka, lepom šetnjom ili možda dodirom mojih dveju najlepših sestara. Nikad vam ne pričam o njima, ali one su takav spoj koji mene svakodnevno uveseljava da meni ništa više u životu ne treba. Dobro, treba mi i dečko, završen fakultet, diploma da je okačim mački o rep i smisao u životu koji će me činiti srećnom, a ostalo je sve prolazno.

Slika 11 Moj prvi posao je biti sestra i to shvatam ozbiljno

Neraskidiva veza

A kad bolje razmislim, treba nam sve ono u čemu možemo zajedno da uživamo. A ako hoćete da zavirite u naš dan, to ovako izgleda. Sada ću da vam opišem kako žive, ratuju, mire se, svađaju i vole tri sestre.

Mi smo vam tri deteta, tri različita sveta. Jedna je oštra, kaže sve što misli, preka i uvek “najpametnija” – to sam ja. Druga je tiha, mirna, ali samo naizgled, a treća je oduvek željeno muško dete, pa tako i najrazmaženija, najnasmejanija (naravno, kad joj je mozak stalno isključen) i sportski nastrojena… dok ove dve ni loptu ne mogu u rukama da drže.

Ustanemo tako, prvo jedna, pa druga, pa treća. Obično sam prva ja, a nekad me nekim čudom pretekne najmlađa, koja odmah pali muziku i lupa po stanu kako bi probudila ostale. E, ta najmlađa je i najveći zvrk. Ona je preko noći izrasla u veliku devojku koja se doteruje, šminka, dopisuje, sve samo ne uči. Oduvek je bila nestašna i nastavila da bude. Sećam se da je oduvek maltretirala Jovanu. E, ona kasnije upada u ovu priču, jer se uvek uspava i kasni. Sva je mila i usporena i sve bi joj čovek dao koliko je umiljata i tiha.

Editors choice