Nikada nije potreban razlog za dobru kupovinu, niti je ikada pogrešno vreme za “bogaćenje” svog ormara. Ipak, to što je u toku jedno od najzahtevnijih godišnjih doba kada je reč o modi, zima, predstavlja odličan povod da posetite Fashion Park Outlet Centar Inđija i ulepšate sebi ove hladne dane – sjajnom kupovinom, naravno! Samo u Fashion Parku možete pronaći komade poznatih brendova po sniženim, outlet cenama, a ono što je još bolje, od petka, 20. januara vas na toj lokaciji očekuje i finalno sniženje!

Nigde, pa ni u kupovinu, ne ide se nepripremljen zato danas, zajedno sa mladom, šarmantnom pevačicom Anom Bebić izdvajamo top 5 komada koji će upotpuniti svaki vaš zimski autfit!

Patike

Kada je napolju hladno, važno je da se dobro zagrejete, zar ne? Ali, to ne znači da treba da se odreknete dobrog stila. Zato Ana i bira ove udobne i tople Nike patike, a kako kaže, maslinasto zelena je njena omiljena boja!

Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Ana Bebić pevačica 2 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Ana Bebić, pevačica Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Ana Bebić pevačica 3 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Ana Bebić, pevačica

Šal

“Veliki trend ove sezone su i ogromni šalovi koji su jako topli, a i prilično interesantni za upotpunjavanje bilo koje odevne kombinacije”, kaže Ana i mi smo potpuno saglasni! Kako vam se dopada ovaj Desigual šal?

Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Ana Bebić pevačica 4 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Ana Bebić, pevačica Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Ana Bebić pevačica 5 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Ana Bebić, pevačica

Jakna

Čini se da je roze Nickelson jakna bila Anin najlakši izbor: “Mnogo volim zimu i sve što zima pruža, pa mi nije bio problem izabrati baš roze zimsku jaknu.” Osim toga, uz upadljive naočare za skijanje, kako kaže, uočljivija je na ski stazi!

Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Ana Bebić pevačica 6 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Ana Bebić, pevačica Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Ana Bebić pevačica 7 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Ana Bebić, pevačica
Comments