Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Decembar sa sobom nosi toliko divnih asocijacija! Sa jedne strane tu su praznici i odlična prilika da se odmorite, ali i uživate i dobro provedete sa svojim najdražima; zatim, tu je i mnoštvo prilika da ljude koje volite obradujete divnim poklonima, a kada već kupujete poklone njima, možete nešto lepo kupiti i za sebe, zar ne? Tako da, decembar je onaj mesec kada je sasvim opravdano kupovati, kupovati i kupovati, i to bez griže savesti!

Dakle, ako smo vas ubedili da svoje slobodno vreme posvetite prazničnoj kupovini, ne propustite da posetite Fashion Park Outlet Centar Inđija jer vas tamo očekuju sjajni komadi poznatih brendova i to po outlet cenama! A ukoliko vam je potrebno i malo pomoći pri kupovini, oslonite se na mladu blogerku i jutjuberku Janu Dačović jer ona danas bira svojih top 5 komada bez kojih ove zime neće moći, a koji možda i vama pruže potrebnu inspiraciju!

Duks

“Kada je hladnije vreme obožavam da nosim dukseve. Udobni su i topli”, objašnjava Jana i navodi da ju je ovaj adidas duks naročito oduševio upadljivim detaljima. Ukoliko želite da budete originalne i primećene ove zime, slobodno džemper zamenite atraktivnim duksom i nećete pogrešiti!

Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Jana Dačović blogerka 10 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jana Dačović, blogerka Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Jana Dačović blogerka Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jana Dačović, blogerka

Bade-mantil

Kada nemate nikakve planove za veče, pravi izbor je uvek filmski maraton! A kako biste se osećale prijatno i opušteno, tu je preslatki Extreme Intimo bade-mantil. “Mekan je i prelep”, otkriva Jana. I mi smo potpuno saglasni!

Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Jana Dačović blogerka 3 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jana Dačović, blogerka Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Jana Dačović blogerka 4 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jana Dačović, blogerka

Patike

Znate onaj osećaj kada se zaljubite u neki par obuće na prvi pogled? Jani se desilo isto to sa ovim atraktivnim Nine West patikama. “Obožavam ove patike, prelepe su i preudobne”, oduševljena je ona. A ukoliko i vi želite da “začinite” svoj svedeni autfit, odlučite se za sličan, upadljiv par obuće.

Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Jana Dačović blogerka 5 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jana Dačović, blogerka Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija Jana Dačović blogerka 6 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jana Dačović, blogerka

Editors choice