Nova sezona je pred nama, a nova sezona znači samo jedno – još jedan, novi povod za kupovinu! A ukoliko vam je potrebno malo podsticaja i inspiracije u vezi sa tim šta je ono što će se ove jeseni nositi, model, blogerka i velika obožavateljka mode, Jovana Koković (@cocoloco_girl), za vas bira top 5 proizvoda iz Fashion Park Outlet Centra Inđija koji su njeni favoriti za sezonu jesen/zima. Spremite se i krenite odmah, jer vas samo u vašem Fashion Parku čeka sjajna garderoba po sniženim, outlet cenama!

Patike

Najpre, počnimo od najveće ljubavi nas devojaka – od obuće! Jovana je odabrala adidas patike koje bi, kako kaže, opisala kao “nenametljivo interesantne”. Ono što joj se naročito dopada jeste mat materijal od kojeg su patike izrađene, kao i prelivanje boja na detaljima. Ipak, ono što je najvažnije, osim što su lepe, ove patike su i jako udobne!

indjija mojih top 5 2 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jovana Koković, model

Bunda

Savršeni komad za zimu i hladno vreme svakako jeste bunda, a Jovana bira isključivo one od veštačkog krzna. Zato, za nju je odličan izbor crno bela Armani bunda. “Obožavam Diva’s vibe i glamur koji komad krzna može da donese zimi i tako upotpuni i najobičniji autfit”, objašnjava Jovana. A mi smo saglasni!

indjija mojih top 5 4 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jovana Koković, model

Mantil

Jesen nas definitivno asocira na kišu i tmurne dane, ali sa ovim trendi Liu Jo mantilom, sigurni smo da ćete je ipak zavoleti! “Praktičan je za jesen i prelazni period. Celokupan izgled može da okrene na elegantno, a može i da se kombinuje i nosi svaki dan. Volim kada stvari lepršaju oko mene dok koračam, osećam se nekako moćno, a ovaj mantil upravo to “moćno” i ima u sebi”, objašnjava Jovana.

indjija mojih top 5 5 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Jovana Koković, model
Comments