Retko koja devojka ne voli modu i ne prati najnovije trendove. Možda neće svaki od njih isprobati i uklopiti u svoj stil, ali šta je trenutno aktuelno se mora znati. Makar informativno! Uostalom, nikada se ne zna u kom novom modnom “eksperimentu” ili poznatoj dami koja ga je ponela ćemo pronaći inspiraciju za neke sopstvene kreativne kombinacije.

Ako vam je ponestalo ideja kako da osvežite svoj garderober za predstojeću sezonu, predstavljamo vam predloge mlade Lune Đogani koja je u Fashion Park Outlet Centru Inđija pronašla svojih top 5 komada garderobe koje najviše voli i uvek rado nosi. Reč je o outlet modelima koje ćete i same moći da priuštite sebi i samim tim uživate u neodoljivim, modernim kombinacijama.

Kardigan

Luna često naglašava da obožava modu i da je najviše inspiriše stil sestara Kardašijan. Upravo zato joj je jedan od must have komada garderobe definitivno crni kardigan Maison Scotch koji će se savršeno uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju. Ako volite minimalizam, ukombinujte ga kao i Luna sa jednostavnom crnom haljinom i crnim čizmama i izgledaćete otmeno i stilizovano.

Luna Djogani Wannabe magazine 3 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Luna Đogani Luna Djogani Wannabe magazine 6 Mojih top 5 iz Fashion Park Outlet Centra Inđija: Luna Đogani
Comments