#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Momenti sa dodele Zlatnih globusa o kojima će svi pričati

Momenti sa dodele Zlatnih globusa o kojima će svi pričati

1/3

Svaka svečanost na kojoj se okupi malo veći broj zvanica, a pogotovo ovoliko i to ovakvih, nosi sa sobom barem jedan skandalčić ili momenat koji se dugo pamti i o kome se priča. Od plus jedan zvanica uz pomoć kojih je iskomuniciran jak politički stejtment do poznatih ličnosti koje su crnu boju odvele korak dalje i outfite pretvorili u društveno odgovorno oblačenje, ovo su momenti koji su obeležili dodelu nagrada Zlatni globus 2018.

Osam glumica je na dodelu došlo sa osam aktivistkinja

Neka od najpoznatijih imena filmskog sveta napravile su fantastičan potez i izrazit politički stejtment došavši na dodelu nagrada u pratnji aktivistkinja. Svaka glumica, i članica Time’s Up inicijative, došla je sa nekom ženom koja se bori za ravnopravnost, u bilo kom smislu. Sa namerom da se privuče dodatna pažnja na važnost borbe protiv zlostavljanja žena i rodne, i bilo koje druge vrste neravnopravnosti, i da prostor ženama koje su svojim radom i aktivizmom to i zaslužile, ove moćne žene su zajednički ušetale na crveni tepih.
Uprkos tome što su romantični glumački parovi takođe dragi našem srcu, ovo su ipak omiljeni parovi ovogodišnje dodele, a ove žene su zaslužile da svuda budu predstavljene.
Emma Watson i Marai Larasi, izvršna direktorka Imkaan, britanske mreže organizacija koje rade na tome da se nasilje nad ženama i manjinama okonča. Michelle Williams i neverovatna Tarana Burke, žena koja stoji iza #MeToo incijative. Emma Stone i Billie Jean King, teniska šampionka koja je osnovala Žensku tenisku asocijaciju, a koju Emma glumi u novom ostvarenju “Battle of Sexes”. Amy Poehler i Saru Jayaraman, aktivistkinja u oblasti zaštite prava žena konobarica, barmenki, kuvara i hostesa koje generalno proživljavjau najveći stepen uznemiravanja. Meryl Streep je došla sa Ai-jen Poo, ispred National Domestic Workers Alliance, a Laura Den uz Moniku Ramirez koja se bori protiv seksualnog zlostavljanja radnica na farmi i za osnaživanje Latino žena. Shailene Woodley i Calina Lawrence, članica sukuamiš zajednice, pevačica. I poslednji ali nikako najmanje važan par, Susan Sarandon i Rosa Clemente, portorikanska novinarka i aktivistkinja.

#emmawatson and #marailarasi #goldenglobes2018

A post shared by The Emma Watson (@theemmawattson) on

U zajedničkoj izjavi, aktivistkinje su rekle da se nadaju da će njihovo prisustvo na ovakvom događaju podići svest, i preusmeriti pažnju sa zlostavljača na žrtve: “Verujemo da se približavamo ključnom trenutku u transformaciji kulture nasilja u zemljama u kojima živimo i radimo.” rekla je grupa “Sada je trenutak da promenimo i pisana i nepisana pravila koja devalviraju živote i iskustva žena.”

Editors choice