1/3

Kao beauty blogerka sam isprobala mnogo proizvoda za negu kože, ali nisu svi jednako efikasni – u stvari, u moru njih na tržištu nije lako pronaći one koji su bezbedni za upotrebu, a da istovremeno daju brze i vidljive rezultate.

Kako sam u godinama u kojima koža polako gubi elastičnost i bore počinju da se primećuju, MonoDerma je kod mene stigla u pravo vreme. Dvadeset osam kapsula koje se jednostavno koriste i nanose na lice u par poteza, tri vrste čistih vitamina bez dodataka poput parfema, kozervansa ili boja koji bi mogli da iritiraju, i kombinacije vitamina koje se mogu odabrati prema specifičnim potrebama kože, odličan su izbor za žene koje žele da se neguju na pravi način i da izgledaju lepo i mladoliko.

Zlatana Cirica Lisinac Wannabe Monoderma Youtube Moja tajna blistave kože: Zlatana Ćirica Lisinac

Vitamin A, retinol, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina čime podstiče obnavljanje ćelija i vrši blagi hemijski piling kojim ujednačava teksturu kože čineći je glatkom i sjajnijom. I za masnu kožu je vitamin A pravo rešenje, jer ublažava lučenje sebuma i sužava proširene pore, a samim tim sprečava i pojavu mitisera.