Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

Šta je Dramatically Different Hydrating Jelly: 100% transparentan, lagan, bez ulja, vodeni žele koji hidrira, obnavlja hidratantnu barijeru i svakodnevno štiti kožu od spoljašnjeg zagađenja zahvaljujući Clean-Shield tehnologije.

F18 TT DDHJ lightbeam DDML smoke RGB 4x5 Moraš da isprobaš: Dramatically Different Hydrating Jelly

Šta radi: Zadržava sve “dobro”, poput vlage, i odbija sve “loše”, poput čestica zagađenja koristeći Clean-Shield tehnologiju. Intenzivna 24-satna obnova hidratacije u našem najčistijem i najlaganijem obliku – intenzivna hidratacija bez osećaja težine. Kristalno čista, lagana formula koja se ne oseća na koži pruža moćnih 24 sata obnove hidratacije + zaštitu od spoljašnjeg zagađenja. Balansira nivo hidratacije kože, pružajući trenutnu i 24 -satnu hidrataciju koristeći Glicerin i Hijaluronsku kiselinu koje privlače vodu i vežu je za ćelije kože. Prirodni faktor vlažnosti (NMF) kao sastojak balansira vodu i lipide. Dan za danom stanje se popravlja, a koža pokazuje blistavost. Koža je hidrirana, čista, svežeg izgleda i zaglađena na dodir. Brzo upijajuća i nelepljiva tekstura kao izvanredna podloga prije pudera.

Koža je za 87% manje ranjiva na oštećenja uzrokovana spoljašnjim zagađenjem. Obnavlja hidratantnu barijeru kože i pomaže da se zaključa sve dobro, poput vode, i da se odbije loše, poput zagađenja koristeći spoj semenki suncokreta, ekstrakta ječma i kras tavca koji jačaju kožu i čine je otpornijom prema spoljašnjim štetnim uticajima.

F18 TT DDHJ Social V1 GL RGB 4x5 Moraš da isprobaš: Dramatically Different Hydrating Jelly

Za koga: Svi tipovi kože.

Način korišćenja: Nanesite 1-2 pritiska pumpice na celo lice i vrat ujutru i uveče. Može se koristiti samostalno ili nakon umivanja sa Liquid Facial Soap i odgovarajućim Clarifying Lotionom. Deluje samostalno i kao izvrsna podloga za puder.

Comments

Editors choice