Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Šta je Dramatically Different Hydrating Jelly: 100% transparentan, lagan, bez ulja, vodeni žele koji hidrira, obnavlja hidratantnu barijeru i svakodnevno štiti kožu od spoljašnjeg zagađenja zahvaljujući Clean-Shield tehnologije.

F18 TT DDHJ lightbeam DDML smoke RGB 4x5 Moraš da isprobaš: Dramatically Different Hydrating Jelly

Šta radi: Zadržava sve “dobro”, poput vlage, i odbija sve “loše”, poput čestica zagađenja koristeći Clean-Shield tehnologiju. Intenzivna 24-satna obnova hidratacije u našem najčistijem i najlaganijem obliku – intenzivna hidratacija bez osećaja težine. Kristalno čista, lagana formula koja se ne oseća na koži pruža moćnih 24 sata obnove hidratacije + zaštitu od spoljašnjeg zagađenja. Balansira nivo hidratacije kože, pružajući trenutnu i 24 -satnu hidrataciju koristeći Glicerin i Hijaluronsku kiselinu koje privlače vodu i vežu je za ćelije kože. Prirodni faktor vlažnosti (NMF) kao sastojak balansira vodu i lipide. Dan za danom stanje se popravlja, a koža pokazuje blistavost. Koža je hidrirana, čista, svežeg izgleda i zaglađena na dodir. Brzo upijajuća i nelepljiva tekstura kao izvanredna podloga prije pudera.

Koža je za 87% manje ranjiva na oštećenja uzrokovana spoljašnjim zagađenjem. Obnavlja hidratantnu barijeru kože i pomaže da se zaključa sve dobro, poput vode, i da se odbije loše, poput zagađenja koristeći spoj semenki suncokreta, ekstrakta ječma i kras tavca koji jačaju kožu i čine je otpornijom prema spoljašnjim štetnim uticajima.

F18 TT DDHJ Social V1 GL RGB 4x5 Moraš da isprobaš: Dramatically Different Hydrating Jelly

Za koga: Svi tipovi kože.

Način korišćenja: Nanesite 1-2 pritiska pumpice na celo lice i vrat ujutru i uveče. Može se koristiti samostalno ili nakon umivanja sa Liquid Facial Soap i odgovarajućim Clarifying Lotionom. Deluje samostalno i kao izvrsna podloga za puder.

Comments

Editors choice