Septembar je najvažniji mesec za modni svet. Modne kuće, dizajneri, otkrivaju svoje najbolje kolekcije i odevne komade na koje su najponosniji, dok modni magazini pripremaju svoja najiscrpnija i najbolja izdanja. Jesen je ta koja je najvažnija u stvari za modni svet, sve najbitnije Nedelje mode se dešavaju baš u ovom periodu, sve najvažnije revije, baš kao i Moschino revija koja se dogodila i koja je zaista “oduvala” sve redom svojim sadržajem i kreativnošću. Umetnost na delu!

Neki od najpoznatijih modela sveta, šetali su pistom i prikazali potpuno novu Moschino kolekciju za proleće 2018. Kako se negde i očekivalo, ćerka Sindi Kraford, Kaja Gerber, otvorila je reviju u sasvim neobičnoj kreaciji, kao već viđenoj, ali sasvim neobičnoj za savremeni modni svet. Bajkerska, kožna jakna, suknja za balerine od perja, kožni kačker, mrežaste čarape, kožne čizme… Toliko toga stopljeno u jednom autfitu koji je savršeno izgledao na pisti najavljena je sama revija, te prvi deo kolekcije koji je bio u sličnom maniri. Ako se iko pita zašto prvi – odgovor će uskoro stići, jer je drugi deo kolekcije ono što je bilo sasvim neočekivano.

moschino spring colection 2018 1 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada! moschino spring colection 2018 3 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada! moschino spring colection 2018 4 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada! moschino spring colection 2018 5 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada! moschino spring colection 2018 6 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada!
Comments