Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

1/3

Septembar je najvažniji mesec za modni svet. Modne kuće, dizajneri, otkrivaju svoje najbolje kolekcije i odevne komade na koje su najponosniji, dok modni magazini pripremaju svoja najiscrpnija i najbolja izdanja. Jesen je ta koja je najvažnija u stvari za modni svet, sve najbitnije Nedelje mode se dešavaju baš u ovom periodu, sve najvažnije revije, baš kao i Moschino revija koja se dogodila i koja je zaista “oduvala” sve redom svojim sadržajem i kreativnošću. Umetnost na delu!

Neki od najpoznatijih modela sveta, šetali su pistom i prikazali potpuno novu Moschino kolekciju za proleće 2018. Kako se negde i očekivalo, ćerka Sindi Kraford, Kaja Gerber, otvorila je reviju u sasvim neobičnoj kreaciji, kao već viđenoj, ali sasvim neobičnoj za savremeni modni svet. Bajkerska, kožna jakna, suknja za balerine od perja, kožni kačker, mrežaste čarape, kožne čizme… Toliko toga stopljeno u jednom autfitu koji je savršeno izgledao na pisti najavljena je sama revija, te prvi deo kolekcije koji je bio u sličnom maniri. Ako se iko pita zašto prvi – odgovor će uskoro stići, jer je drugi deo kolekcije ono što je bilo sasvim neočekivano.

moschino spring colection 2018 1 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada! moschino spring colection 2018 3 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada! moschino spring colection 2018 4 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada! moschino spring colection 2018 5 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada! moschino spring colection 2018 6 Moschino kolekcija za proleće 2018 je najveće iznenađenje ikada!

Editors choice