Sinoć su se među zvanicama na uzbudljivoj reviji i afterparty-ju povodom kolekcije MOSCHINO [tv] H&M našli i Paris Džekson, Frensis Bin Kobejn i Majls Riči. H&M i kreativni direktor kuće MOSCHINO – Džeremi Skot pozvali su poznate ličnosti, međunarodne urednike i influensere na pistu ukrašenu bilbordima i osvetljenu poput Tajms Skvera u Njujorku.

Pistom su šetali supermodeli, sestre Hadid i njihov brat, odeveni u kolekciju MOSCHINO [tv] H&M, a reviju je zatvorila legendarna Naomi Kembel. Modeli su na pistu izlazili stepeništem u stilu starog njujorškog mjuzikla. Zatim su hodali pistom koja je izgledala kao ulica, mesto na kome Džeremi voli da vidi ljude u svojim kreacijama.

moschino hm event 1 Gigi Hadid 1 MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

Gigi Hadid

moschino hm event 9 Bella Hadid MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

Bella Hadid

moschino hm event 20 Anwar Hadid MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

Anwar Hadid

“Kolekcija MOSCHINO [tv] H&M je poklon mojim fanovima i želeo sam da im dam pravu MOSCHINO kolekciju. Pokušao sam da obuhvatim sve ono što biste očekivali na mojoj reviji – crtaće pomešane sa uličnom modom i sve to sa obiljem hip-hop sjaja za totalni MOSCHINO izgled”, rekao je Džeremi Skot, kreativni direktor kuće MOSCHINO.

“Bilo je zabavno ušetati u Džeremijev MOSCHINO svet. Pun je pozitivnosti, osećaja za humor i radosti kojima odiše svaki komad iz kolekcije”, izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

moschino hm event 19 Isabeli Fontana MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

Isabeli Fontana

moschino hm event 45 Naomi Campbell 1 MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

Naomi Campbell

moschino hm event 46 Jeremy Scott MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

Jeremy Scott

Čim se Džeremi poklonio na kraju revije, podigli su se bilbordi oko piste i producent i umetnik nagrađen Gremijem – di-džej Diplo bio je spreman da pokrene žurku. Otkrivena je i ekskluzivna MOSCHINO [tv] H&M prodavnica, kako bi gosti dobili priliku da prvi kupe neki komad iz kolekcije.

moschino hm diplo diplo 2 MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

diplo

Tokom čitave večeri gosti su mogli bukvalno da zakorače u MOSCHINO [tv] H&M svet na prvoj svetskoj modnoj reviji sa AR tehnologijom. Gosti su mogli da stave H&MOSCHINO brendirane Magic Leap One naočare i zakorače u džinovski TV da ovu saradnju dožive na potpuno novi način. Za tehnologiju je bio zadužen Warpin Media.

moschino hm redcarpet frances bean cobain 9 MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

frances-bean-cobain

moschino hm redcarpet paris jackson 15 MOSCHINO [tv] H&M modna revija: Poznate ličnosti, supermodeli i iznenađenja

paris-jackson

MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice sa pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Kreativni direktor kuće MOSCHINO – Džeremi Skot kreirao je žensku i mušku kolekciju, kao i aksesoare i specijalne komade za pse. Kolekcija MOSCHINO [tv] H&M biće u prodaji od 8. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.

Comments