Prirodan izgled bez šminke je u poslednje vreme naročito popularan, a sve je počelo kada se Ališa Kiz odlučila na prilično drastičan korak – odbacila je svu šminku ikad i uvek. Dakle, pevačica je samo tako prestala da se šminka sa ponosom pokazujući svoju kožu kakva god da je, a žene širom sveta su to sa oduševljenjem pozdravile. Nekako, kao da nam je odjednom bilo dopušteno da pokažemo svoje pravo ja, bez trunke šminke. Kao da smo do sada bile u obavezi da se šminkamo non-stop. No, nešto kasnije su i brojne modne kuće za potrebe svojih revija prigrlile ovakav look, a nama ostaje samo – da pratimo ovaj vrlo pohvalan trend!

Ipak, ne šminkati se je prilično izazovno. Da li si dovoljno samouverena da pokažeš podočnjake, novu bubuljicu ili ožiljke od istih? Da li si dovoljno samouverena da pokažeš po neku boru ili proširenu poru? E vidiš, u tome je caka. U samouverenosti. Ipak, kako bi izgledala besprekorno i kada se potpuno “ogoliš”, pokušaj da svoj izgled dovedeš do savršenstva uz pomoć ovih trikova.

Kada se ne šminkaš, obrve dolaze u prvi plan. Dakle, one treba da izgledaju savršeno, pod konac. Povedi računa o njihovom obliku, boji (trebalo bi da se slažu sa bojom tvoje kose), a trebalo bi i redovno da ih čupaš. Ako imaš problem sa nestašnim obrvama, ukroti ih gelom za oblikovanje. Uostalom, to nije šminka!

koza 1 1 Možeš da izgledaš odlično i bez šminke   uz ove trikove!
Comments