Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Mozgu, kurvo jedna: Ah te dvadesete

Mozgu, kurvo jedna: Ah te dvadesete

1/2

Poželela sam pre neki dan da pobegnem odavde, da nestanem, ali ne mislim na neko drugo mesto, grad, državu, već na vreme. Poželela sam da pobegnem u neko drugo vreme i padoše mi na pamet dvadesete. Kopam ja tako po internetu i odlučim da istražim modni vremeplov i shvatim da su mi dvadesete pored pedesetih i šezdesetih stvarno zanimljive. Otišla sam tako brzo, tako neprimetno.

Nosila bih lepe šešire, čarlston haljine, dosta perli ali nikako ne bih izgledala kao hodajući kič, već otmeno i elegantno, poželjno. Zatim, pušila bih sa muštiklom i imala lepe rukavice. Nisam pušač i ne volim generalno duvan i sve što ima veze sa istim, ali prosto u tom vremenu određene momente i događaje zamišljam sebe baš sa nekom lepom muštiklom i džentlmena koji mi pali cigaretu. Slušala bih muziku preko gramofona u svojoj velikoj kući sa prelepom baštom i radovala bih se igrankama kao dete najlepšoj igrački. Bila bih po ponašanju ista kao i sada što sam, pričljiva, otvorena i direktna, samo što za to vreme verovatno neočekivano interesantna i neobična. Po potrebi zavodljiva,a po potrebi slatka.

ah te dvadesete fotografija1 Mozgu, kurvo jedna: Ah te dvadesete

Uživala bih u muškom društvu ako sam sama, a u društvu mog muža u suprotnom. Uživala bih u kavaljerstvu, u otvaranju vrata od kola, povlačenju stolica i lepim muškim odelima. Vozila bih se lepim crvenim kolima bez krova. Da li sam pomenula šešire?! Imala bih ih previše, uz svaku haljinu drugi, od običnih traka za glavu do velikih preelegantnih šešira. Bila bih u tom vremenu na proleće, kada sve lepe toalete mogu da dođu do izražaja, a svratila bih i na zimu, da se prošeta lepa bunda i rukavice. Nosila bih konačno bob frizuru za koju nemam petlje u dvadesetprvom veku, imala bih isto lokne, ustvari blage talase i jači karmin. Bob nikada ne izlazi iz mode, a ni karmini, a boga mi ni vino. Pila bih belo kao i uvek, a moj muškarac viski. Smejala bih se jakočesto i ne znam da li sam pomenula igru?! Igrala bih kad god bi za to bila prilika.

Editors choice