Kažu najbolje se piše, priča, smeje kad si srećan. Cakle se oči, nešto izbija iz mene, nešto što nisi ti, već iluzija o tebi, strast. Zamišljajući kako može da nam bude, nasmejem se, iskreno. Ne bi to bila ljubav, ne, to bi bila čista privlačnost, strast i zabava, ali svaki put kad se vratim u realnost razuveriš me i vratiš u osećanje nesigurnosti i iritantnosti. Tako smo se potrefili, odmah skontali ko je za šta, shvatili kakav je odnos u pitanju, ali… uvek ima to neko ali koje kažu da sreću kvari, ovde boga mi i zabavu.

Ti očekuješ nešto?! Očekuješ, a nećeš da pružiš ništa, ne može to tako. Neću da se “duvam” kako bi moglo da nam bude kada bi promenio stav, jer to onda postaje manipulacija, ucena i još svašta nešto isforsirano, a samim tim i loše. Spontanost je dobra, ali koliko god želeo – ne ide ti, nisi baš za saradnju, zato ti je i zabranjeno da očekuješ potpuni ugođaj zauzvrat. Možda preterujem, možda nam i ne bi bilo dobro, ali treba probati, kad smo se već našli. Ja sam spremna, nije da sam bogzna koliko liberalna, ali po idejama koje mi se vrzmaju po glavi, veruj mi, dovoljno liberalna da započnem zabavu, a posle ćeš ti moći da preuzmeš igru i okreneš na svoju ruku. Ono što koči je to što nisam sigurna da li ćeš?!

Jak si ti na rečima, jasno. Muškarčina prava, ali ajde da vidimo i dela.

fotografija 1 Mozgu, kurvo jedna: Kralju, sagni se malo!

Privlačnost je važna, kad je već ima gre’ota da je bacimo pod tepih i počnemo da gledamo filmove do dva ujutru. Možemo i to, nemam ništa protiv, ali s tvojim telom, dobrim vinom i mojim seksi vešom mogli bismo pored filma još mnogo toga. Pazi, ti verovatno ni ne znaš kako utičeš na mene, koje ideje i maštarije aktiviraš, malo fali da dođe do realizacije, ali fali. Evo ga opet to nesrećno ali. Ponos je toliko veliki da je zaklonio vidik zabavi. Jasno je da kad kažem ponos to i mislim. Previše si direktan da bi i u priči sa tobom bilo simbola, sinonima itd. Karte su otvorene, upleli smo se u nešto što je još uvek ništa, a može da bude svašta.

Pazi, svidećeš mi se možda, a onda ću te bataliti, jer s tobom tako ne može da ide. Ovako imas šansu da se međusobno iskoristimo, zabavimo, poizbacujemo iz takta, pa kud puklo da puklo. Samo progutaj malo ponos.

Jesi ti dovoljno visok da budeš u oblacima, ali, kralju, spusti malo glavu, neće pasti kruna, ne brini.

Čujemo se.

Zdravo.

Izvor fotografija: drrondo.com, zadovoljna.dnevnik.hr

Anđelka Popadić

Comments