Travis Barker i Kourtney Kardashian

Kada smo kod novih poznatih parova, ne smemo zaboraviti ni na Travisa i Kourtney, koji su zapravo bliski prijatelji sa Machineom i Megan. Oni su se i ovog puta pojavili u atraktivnom, edgy stilu i all black autfitima, a Kourtney i Megan su čak zajedno dodelile i jednu od nagrada. Kourtney je svoj stil dosta izmenila otkako je sa Travisom, ali moramo priznati da joj to dobro pristaje.

Avril Lavigne

Pevačica koja je obeležila naša detinjstva, Avril Lavigne, na ovogodišnjoj dodeli pojavila se u kariranom pink odelu, sa cropovanim gornjim delom, ispod kog je nosila šljokičasti top. Ona je ostala verna svom nekadašnjem girly ali buntovnom stilu, i dok je gledamo imamo osećaj da se vraćamo kroz vreme!

Paris Hilton

Poznata naslednica Paris Hilton pojavila se u sjajnoj mini-haljini, koja se intenzivno presijavala, u pratnji muzičarke Kim Petras, koja je imala malo neobičniji stilski izbor. One su bile duo koji nismo očekivali, ali koji je napravio pravu pometnju na crvenom tepihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Doja Cat

Voditeljka ovogodišnje dodele nagrada, Doja Cat, iznenadila nas je sa nekoliko promena autfita, a ona je i ovogodišnja dobitnica nagrade za najbolju kolaboraciju, za singl “Kiss Me More” koji je snimila sa rep muzičarkom SZA-om. Doja obožava da šokira i iznenađuje, a ove godine definitivno je u tome uspela, kada se na sceni pojavila u Thom Brown autfitu za koji je i sama rekla da u njemu izgleda kao crv. Ko smo mi da sudimo?

Charli XCX

Pevačica Charli XCX nedavno je izbacila novi singl pod imenom “Good Ones”, u kojem se pojavila u seksi, goth izdanju – koje je donela i na dodelu ovogodišnjih MTV VMA nagrada. Nismo baš sigurni koliko nam se ovaj autfit dopada, ali pažnja koju Charli posvećuje svakom projektu i nova estetika koja uz njega ide svakako su za pohvalu.

Naslovna fotografija: instagram.com/donatellaversace

Jovana Pantić

Comments