Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Brzo, lako i jednostavno nalepite murale na svoje monotone jednobojne zidove i ulepšajte prostor u kome živite. Sećate se perioda kada smo bili mali, pa su nam mame lepile Mikija Mausa iznad kreveca da bismo lakše zaspali, jer imamo u šta da gledamo? Zašto se ne biste vratili u taj period i osvežili spavaću ili dnevnu sobu? Okej, ne morate da lepite Mikija Mausa, Paju Patka ili Snežanu sa sve onim patuljcima. Nalepite najlepše ulice evropskih ili svetskih gradova, cvetne poljane ili neke motive koji vas lično inspirišu i prijaju vašem oku i na taj način ćete se sigurno lepše osećati u prostoru u kojem provodite najveći deo vremena. Evo nekoliko predloga šta bi možda moglo oplemeniti vaše zidove.

Montmartre, Pariz

Zašto ne biste stavili jedan mural koji vas asocira na grad ljubavi – Pariz. U sobi ćete imati duh Pariza, a sve što vam treba je mural i lepak. Ko ne bi voleo da ima takav pogled? Nemojte samo da se zbunite kada ulazite u sobu i “zapucate” u šetnju duž Montmartrea, da ne biste imali lakše povrede usled udarca u zid.

Mural 1 Murali, da oplemenite svoje zidove

Zanimljivo i efektno

Britanski telefon

Želite da se osećate kao da sedite na ulici Londona dok prolaznici u žurbi svraćaju da telefoniraju? Najmanji problem. Nabavite mural ovog motiva, i zaista, vaša soba će dobiti sasvim drugačiji izgled. Ne postoji osoba koja ovim neće biti oduševljena, a vi ćete konstantno imati osećaj da ste na tlu Engleske. Zar to nije kul za sve one ljubitelje engleske kulture?

Mural 2 Murali, da oplemenite svoje zidove

Kao na ulici Londona

Njujork

Kakav pogled! Fenomenalan! Ukoliko ste urbani, uvek u žurbi, a s druge strane inspirisani američkom kulturom, a nadasve pobornik takvog načina života – ovaj izbor je vaš. Još ako ste neko ko istinski voli kultnu seriju “Seks i Grad” (Sex and the City), nema boljeg načina da uživate u svom domu od pogleda na Empajer Stejt i urbane ulice Njujorka.

Mural 3 Murali, da oplemenite svoje zidove

Za urbane osobe koje inspiriše Njujork

Nebo i Zemlja

Za slatke snove i još lepša buđenja, ovaj mural bi divno došao vašoj spavaćoj sobi – naša preporuka. Mada, ukoliko želite svoj lični planetarijum, možete ga smestiti i u dnevnu sobu – ukoliko vam to ne izgleda previše pretenciozno. Kako god bilo – odlično je, inspirativno i misteriozno.

Mural 4 Murali, da oplemenite svoje zidove

Dok se dani smenjuju, vi posmatrajte kako se “Zemlja okreće oko svoje ose”

Pariska svetla

Od ovog pogleda nećete imati bolji. Pariz je večni grad, jedan od najlepših na svetu. Pariz je čist luksuz i ekstravagancija. Ukoliko to isto želite svakog dana, nalepite mural na kome ćete imati pogled ka Ajfelovom tornju koji je obasjan svetlima, ulicama koje nestvarno sijaju i svim onim čarima koje Pariz pruža.

Mural 5 Murali, da oplemenite svoje zidove

Pogled na Pariz noću je nešto što izaziva osećaj oduševljenja

Priroda

Za one smirenije tipove, ljude koji vole prirodu, opuštanje, šum drveća i žubor vode, cvrkut ptica ili nešto slično, najbolji izbor je mural koji verno oslikava zelenilo šume, poljane ili plavetnilo neba, mora, reke. Za divna sveža buđenja, mural s ovakvim motivima prirode divno bi došao zidu iza vašeg kreveta, pa ćete možda imati osećaj da svaku noć spavate u šumi pod otvorenim nebom.

Mural 6 Murali, da oplemenite svoje zidove

Divna priroda koja opušta i smiruje

Cezar

Za kupatilo, odrađen kao sitne pločice, mural s likom Cezara vratiće vas u kupatila starog Rima i vrlo je moguće da se osetite kao boginja. Zar to nije fenomenalno?

Mural 7 Murali, da oplemenite svoje zidove

Kupatilo starog Rima sa Cezarom na zidu

Izvor fotografija: allwomenstallk.com


Sanja Bićanin, surovi realista na svoju štetu. Pristalica duboke iskrene ljubavi. Večiti tragač za istinom, uvek bez dlake na jeziku. Hedonista i cinik.

Editors choice