Dragi dnevniče,

Danas ću te provesti kroz muški pakao ženskog orgazma, a da ni reč neću reći o glumljenju istog.

Ima neko istraživanje koje kaže da prosečan muškarac ne bi izdržao snagu ženskog orgazma. Mogu da se opkladiti da je kanadsko ili englesko. Mislim istraživanje. Samo oni mogu doći do takvih zaključaka. Zapravo zanima me da li su ubili nekog muškarca ženskim orgazmom, pa na tome zasnivaju svoju tvrdnju s punim pravom, jer imaju leš kao materijalni dokaz.

Ali da je ženski orgazam pakao za prosečnog muškarca stoji. Čak ako izuzmemo one varijante da ima žena koje veruju da je orgazam sramota. I da verujemo da su sve spremne i rade za isti, opet postoji gomila prepreka i problema.

Dakle, kada se prosečan muškarac suoči sa seksualno raspoloženom ženom mora delovati kao u onim knjigama “izaberi sam svoju pustolovinu”. Naime seksualni odnos sa ženom se sastoji od niza raskrsnica na kojima ti moraš brzo razmišljati i donositi odluke, moj dnevniče. Uostalom kao i u svemu gde imaš posla sa ženama. I želim da to podelim sa tobom danas.

Ovaj put neću ulaziti u to kako uopšte imati seks sa ženom, jer verujem da će ubrzo postati veći problem kako izbeći isti. Ona priča da muškarci misle samo na seks a žene ne, je odavno pala u vodu. Zapravo čini mi se da je emancipacija i napravljena isključivo da bi žene imale pravo stalno misliti na seks.

Evo na primer, kaži mi da li si video neku ženu kako konkuriše za radno mesto na primer, tesara na gradilištu? Ne. Nisam ni ja. I to je emancipacija.

Ali kada pričaš o seksu, onako otvoreno, umeju i obrazi da ti se zacrvene od toga šta možeš čuti od njih. A ja uopšte nisam fin, niti neki nedajbože moralista, moj dnevniče.

Dakle prva raskrsnica jeste ona na kojoj si u dilemi da li si uopšte raspoložen baviti se njihovim orgazmom.

Ako ne. Bole te brige. Isprazniš se, okreneš na stranu i kuntaš. Ako nije uspela da reši svoj nabujali libido dok si bio “u radnji” shvatiće da sledeći put mora biti posvećenija svom zadovoljstvu. Ni prodavnice cipela ne rade celu noć. Što kupiš do 8, 9, 10 – kupio si. To su odmah naučile. Na kraju krajeva svaka škola se plaća.

Ako si ipak rešio baviti se njihovim orgazmom, spremi se za ozbiljnu školsku godinu. Prvo moraš razumeti da dobar deo žena neće priznati, da često ne može doživeti orgazam sa partnerom. Čak dobar deo njih, ni same sa sobom nisu baš načisto da li uopšte mogu doživeti orgazam.

Razmišljao sam onako iz naše, muške perspektive kako li je to naporno. One u takvim situacijama imaju dve opcije.

Prva je da budu generalno nezainteresovane za seks. Da traže princa ili belog konja kojem će prepustiti ono najvrednije. Netaknuti libido. Mogao sam i gore da se izrazim dnevniče, ali znam da te žene špijuniraju kad legnem da spavam, pa neću.

Ili druga, da budu u stanju stalne raspaljenosti, ali nigde mesa za roštilj.

Kada bih to uporedio sa nečime što mi muškarci razumemo, to bi mogla biti erekcija u gradskom prevozu. Nepotrebna, nezvana i neupotrebljiva erekcija. Znači, isto tako samo zamisli da ti se diže isključivo u GSP-u. Zajebano. U susretu sa takvim seksualnim situacijama može se dogoditi, čak iako si iskusan, da se baviš tim orgazmom dok ne zakuntaš od premora jer ona jednostavno ne želi prestati da te muči.

Dalje. Ako si hipotetčki rešio baviti se njenim orgazmom i ona zna šta je to, opet postoje dve varijante.

Prva je da shvata kako je ipak lepo i solidarno da se i ona pozabavi istim. Čisto da bude od koristi. I da put do njenog vrhunca koji ona vodi, i pomaže svom muškarcu da stignu do istog štedi mnogo snage njenom partneru. A njoj pruža mogućnost jačeg orgazma.

A druga je da te pusti na milost i nemilost njenim erogenim zonama, fantazijma i frustracijama. Pa se ti izbori kako znaš i umeš.

Ako se nađeš u ovoj drugoj situaciji, onda moraš prvo naučiti videti tanku granicu izmedju ženske opuštenosti koja je potrebna za njen orgazam i niza stimulansa koji mogu biti vizuelni, verbalni i mehanički. Jedan pogrešan pogled, dodir, reč ili osmeh i može ti se desiti da posle duge predigre i “zagrejane mašine” moraš sve ispočetka.

Zatim moraš znati gde je klitoris i čemu služi. On je praktičan i u velikoj većini slučajeva dobitna kombinacija. Jeste da i “rad” sa njime ima određenih komplikacija, ali je u principu “sigurica”. Naravno moraš razuimeti da postoje i druge erogene zone, a tu je tek veselje.
Jedna se stidi svojih bradavica a druga je ponosna na njih, jednu golica da je miluješ po unutrašnjoj strani butina a drugu to vodi pravo u orgazam.

Jedna bi sve površinski, a druga dubinski. Jedna bi da je držiš za kosu kao pećinski čovek, a druga bi da je ljubiš kao Kazanova i ne pipaš kosu. O vratu da i ne govorim. Ima onih koje bi sve to zajedno ali se potrebe menjaju iz sekunda u sekund. Čista šizofrenija, na kraju te boli glava od tolike količine obrta.

Opet ima spekulacija da postoji i ta famozna G tačka. Međutim ko će se jebavati i nju tražiti moj dnevniče? Svaka žena drugačije sredi svoj stan. Šta mislis odakle ide tolika raznolikost u sređivanju enterijera moj dnevniče? Pa iz G tačke. Ravno iz dubine ženskog bića.

Pa fantazije. Ženske fantazije su tek minsko polje. Od toga da skoro doživi orgazam kada joj šapneš na uvo “kurvo” do njenog pitanja “stvarno misliš da sam kurva ili to kažeš zato što znaš da me loži” je pretanka linija.

I eto umorih se dok sam ti sve ovo napisao. Pa sad ti sam proceni kolika je zajebancija taj ženski orgazam.

I jasno ti je šta je rešenje moj dnevniče. Nameće se samo od sebe. Kao kad učiš bebu da pliva. Baciš je u vodu pa nek se bori za život. I beba se uvek izbori. Tako i ti sa ženom i njenim orgazmom.

Prvo malo budeš dobar, da se ona oseti važno što te nagrađuje seksom. Malo je stimulišeš, pomaziš, pokažeš da znaš šta je klitoris i čemu služi, šapneš na uvo par probranih prostakluka i kažeš: ” A sad ženo, imaš deset minuta ravno. Posle toga svršavam i kuntam.”

Pa ako stigne, stigla je. A ako ne … sutra ispočetka.

Zdravo moj dnevniče.

Preuzeto iz: Besmislenog dnevnika jednog H8-era


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor“Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Comments