One su popularne, poznate na ovaj ili onaj način, neke od njih ne podnosite, a neke obožavate. Pitali smo muškarce koje su to najseksepilnije pevačice sa domaće muzičke scene. Evo njihovih odgovora.

Untitled 16 Muškarci odgovaraju: Ko su najseksepilnije pevačice na domaćoj sceni?

Popularne i privlačne

Žena koja me uzbuđuje kako pojavom, tako i glasom, jeste Marina Tadić. Imao sam priliku da je slušam na par nastupa, a i da je gledam na TV-u, tako da mogu tvrditi da je upravo ona jedna od najlepših i najharizmatičnijih estradnih umetnica. Ako ovo bude čitala, pusa za nju. (Kosta, 26)

Pošto poslednjih godina zaista ne obraćam pažnju na naše pevačice, jer mi nijedna nije zanimljiva, reći ću… Ivana Pavlović (Negativ) iz ranijih dana. (Petar, 28)

Nataša Bekvalac, zato što je nekako mesnata, kao šarena slaninica. (Pantelija, 37)

Najseksepilnije pevačice na domaćoj sceni jesu Mia Borisavljević, Ana Kokić i Jelena Karleuša. Kada su u pitanju pevačice i poznate ličnosti, ne mogu u njima da tražim neke kvalitete koji bi mi bili potrebni za devojku sa kojom bih bio u vezi, već tome pristupam striktno sa estetski privlačne i seksualno poželjne strane. Ove devojke jednostavno zrače sirovom seksualnošću, i sama njihova vizuelna pojava izaziva reakciju, jer su atraktivne i provokativne u svom nastupu i izgledu. Mia Borisavljević izuva iz gaća. (Stefan, 24)

Nina Badrić, dokaz da su žene s godinama sve lepše i lepše. Prirodna lepota ukrašena blagom dozom seksepila nikoga ne ostavlja ravnodušnim. (Marko, 28)

Ana Nikolić, ona je dobra kao zdravlje. Egzotičan izgled i njen latino ten čine je neodoljivom devojkom od čokolade. (Saša, 25)

Ana Štajdohar, zato što je jedna od retkih plavuša koja ume da nosi tu boju i da je prezentuje na pravi način, bez vulgarnosti. Mala, slatka i sa neverovatnim glasovnim mogućnostima. (Ivan, 30)

Često osporavana, ali uvek poštovana, Jelena Karleuša. Niko joj ne može osporiti trud i rad. Čak i posle dvoje dece žena izgleda kao milion dolara. I kada bude bila baka, moći će da stane rame uz rame sa lepoticama od 30 godina. (Aleksandar, 32)

Aleksandra Radović, žena vatrenog glasa i još vatrenijeg izgleda. Njena harizma prevazilazi svaku golotinju. (Darko, 27)

Nataša Bekvalac, zato što je plavuša, zato što ima izvajano telo, i zato što gde god da se pojavi ima taj umereni seksepil koji ume da zagolica maštu. (Srđan, 23)

Emina Jahović je definitivno najprivlačnija i najprirodnija. Naša Penelope Kruz pleni svojom pojavom gde god da se pojavi. Mislim da bi bila seksepilna čak i da obuče džak. (Mirko, 20)

Slatka i seksi plavuša Ivana Selakov. Ona ne ističe toliko svoj seksepil, ali ima to u sebi i ne može da sakrije čak i da želi. Ona je definitivno jedna od najlepših. (Stefan, 24)

Pa to je lako pitanje. To je naša komšinica, sada već sugrađanka Severina. Navedite mi razloge zašto ona nije privlačna! (Vlada, 26)

Severina je jednostavno fantastična. Više ne stoji ona priča “za svoje godine izgleda odlično”. Izgleda savršeno i rekao bih da ima dvadeset godina manje. Dok nisam pogledao spot za pesmu “Bred Pit”, mislio sam da žena ne može izgledati poželjnije nego Helena Kristensen (Helena Christensen) u spotu za pesmu “Wicked Game”. Sad znam da sam bio u zabludi. Koliko je Seve zaista seksepilna, najbolje ilustruje izjava moje drugarice: “Žensko sam, ali njoj ne bih odolela”. Pitam se: a ko bi? (Vukašin, 29)

Jovana Nikolić je prelepa, nežna plavuša setnog i snenog pogleda… toliko je lepa da to deluje nestvarno i opet privlačno. (Miloš, 24)

Radmila Manojlović, po građi amazonka, a opet neverovatno ženstvena i lepa. Visoka plavuša sa skladnim oblinama. Definitivno moj tip. (Petar, 20)

Kad pomislim na Katarinu Ostojić Kaju, reč seksepil je prva koja mi pada na pamet. Kod nje jednostavno sve poziva na seks. Odmah i bez kompromisa. Još kad je vidim u izdanju sa konjskim repom… hormoni mi polude. (Jovan, 19)


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments