Must have odevni komadi iz Lidl kolekcije za hladne dane, proverenog nemačkog kvaliteta


Jesen je uveliko stigla, a uskoro se pripremamo i za zimu i sve hladnije dane koji su pred nama. Zimi su nam komfor i kvalitet na prvom mestu, jer, pored toga što želimo izledamo stylish, važno nam je da smo adekvatno obučeni u odnosu na vremenske uslove i da smo ugrejani u svakom trenutku. Svi ljubitelji zimske modne sezone uživaju u udobnim oversize puloverima, helankama i slojevitom oblačenju, a tom prilikom predstavljamo vam odevne komade iz Esmara kolekcije koju možete naći u LIDL prodavnicama naredne nedelje. Fokusiraćemo se na termo Esmara odevne komade koje odlikuje pouzdani nemački Hohenstein kvalitet, koji se tokom 70 godina rada specijalizovao za testiranje, istraživanje i sertifikaciju svih vrsta tekstilnih proizvoda. Hohenstein kvalitet garantuje postojanost, otpornost, bezbednost materijala i tačnost veličina, a uz to – cena odevnih komada, ovog kvaliteta, je veoma pristupačna. LIDL razume važnost visokokvalitetnog tekstila u  koji ćemo biti sigurni, koji će trajati i u kom ćemo se u svakom trenutku osećati dobro i bezbrižno. 

U nastavku teksta prikazaćemo vam na koji način možete savremeno da stilizujete komforne sive helanke, dva jedinstvena pulovera, tople majice dugih rukava, prsluk i duksericu na zakopčavanje

Džemper i helanke u WINTER URBAN stilu

Jedinstveni džemper u oker, jesenjim tonovima uklopite uz termo, komforne, sive helanke, šuškavu jaknu, urbanu beanie kapu i čizme, za savremeni, gradski look. U ovim helankama moći ćete da se krećete slobodno i bezbrižno, jer će njihova veličina ostati provereno ista – ma koliko ih dugo nosili.

lidl1 1 Must have odevni komadi iz Lidl kolekcije za hladne dane, proverenog nemačkog kvaliteta

Sivi udobni džemper u MONOCHROME STREET stilu

Must have komad svake jeseni/zime, poznatijih i kao “sweather weather” sezona je upravo – džemper. Taj jedan, najudobniji, najtopliji, omiljeni džemper koji bismo nosili u svakoj prilici. LIDL Esmara džemper uklopite uz edgy, skinny kožne pantalone, sivu šuškavu jaknu i čizme koje su nam poznate kao “martinke” u beloj boji. Ovaj džemper garantovano je bezbednog materijala, koji će prijati vašoj koži, koliko god vremena proveli u njemu.

340A8162f e1603187037860 Must have odevni komadi iz Lidl kolekcije za hladne dane, proverenog nemačkog kvaliteta

Prsluk i bluza u CITY BLUE stilu

Ovu nežnu kombinaciju u hladnim plavim tonovima idealno je nositi onim danima kada je nebo tmurnih boja. Plavi prsluk sa toplom postavom koja će vas grejati u svakom trenutku uklopite uz jednostavnu, komfornu bluzu istog tona, džins i bele čizme. Postojanost materijala koji sačinjavaju ovaj prsluk i bluzu je garantovana, pa će tako njihova forma i boja ostati verne onima kakve su bile prvog dana kada ste ih kupili.

lidl plavi Must have odevni komadi iz Lidl kolekcije za hladne dane, proverenog nemačkog kvaliteta

Dukserica na zakopčavanje i jednobojna bluza u MODERN EVERYDAY stilu 

Savršeni odevni komad za svaku hladniju sezonu je duks na zakopčavanje sa toplom postavom, koji će vas ugrejati u svakom trenutku ali vam daje opciju i da se raskopčate u slučajnom naletu toplih zraka sunca. Uklopite ga uz timeless, jednostavnu crnu bluzu koja je takođe deo Esmara kolekciije, kao i crne pantalone i urbanu i efektnu, crvenu šuškavu jaknu. Tekstili koji sačinjavaju ovu duksericu i bluzu proverenog su kvaliteta, pa možete računati na njihovu dugotrajnost bez obzira na to da li ih često nosite i u kakvim spoljašnjim uslovima.

lidl crveni Must have odevni komadi iz Lidl kolekcije za hladne dane, proverenog nemačkog kvaliteta

Timeless helanke u CLASSY FALL stilu

Jednostavne, crne helanke su must have komad u garderoberu svake žene, a LIDL vam nudi helanke pouzdanog kvaliteta, koje će i nakon dugog nošenja zadržati oblik, boju i originalnu veličinu. Ove helanke uklopite uz plitke braon čizme, bluzu, classic oversize camel kaput, i nezaobilazni aksesoar za hladno vreme – udobni šal.

lidl crni Must have odevni komadi iz Lidl kolekcije za hladne dane, proverenog nemačkog kvaliteta

Kao i u ranijim modnim sezonama, LIDL razume naše potrebe za adekvatnim odevanjem u odnosu na vremenske uslove, pri čemu nam uz visokokvalitetna, nudi i stilski efektna i savremena rešenja. Spremite se za hladne dane uz toplu LIDL ponudu!

LIDL LOGO 1 Must have odevni komadi iz Lidl kolekcije za hladne dane, proverenog nemačkog kvaliteta

Produkcija fotografija i videa: WANNABE MEDIA studio

Comments